Setari Cookie-uri

Mama Geta și Daniela Iliescu: Adevărul despre relația tensionată dintre cele două

Mama Geta a rupt tăcerea în privința relației tensionate cu Daniela Iliescu, iubita fiului ei, Culiță Sterp. Într-un interviu recent, mama Geta a clarificat că, deși nu are o legătură strânsă cu Daniela, prioritatea ei rămâne bunăstarea nepotului și a fiului său.

Familia Sterp este din nou în atenția presei după un scandal izbucnit între mama Geta și Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp. Totul a început după ce mama Geta a făcut dezvăluiri neașteptate în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, insinuând că Culiță nu îi este fidel Danielei, cu care are un copil.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a discuta despre evoluția fiului ei, Iancu Sterp, la „Survivor”, mama Geta a lansat o serie de comentarii care au pus gaz pe foc în relația deja tensionată cu Daniela Iliescu. Ea a sugerat că Culiță Sterp nu ar fi fidel iubitei sale, ceea ce a deranjat-o profund pe Daniela. Reacția Danielei nu a întârziat să apară, aceasta plângându-se jurnalistei Mara Bănică, care a făcut conversația publică.

Citește și:

Într-o declarație făcută pe TikTok, Daniela Iliescu a mărturisit că nu a avut niciodată o relație foarte apropiată cu mama lui Culiță, dar a respectat-o mereu. Ea a explicat că diferențele culturale și de mentalitate au contribuit la această distanță:

„Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți altfel, avem mentalități diferite și poate din asta, pur și simplu, în unele aspecte nu ne potrivim ca și gândire.”

Într-un interviu acordat publicației Fanatik, mama Geta a clarificat poziția sa față de Daniela Iliescu, afirmând că nu o interesează relația cu viitoarea ei noră, ci doar bunăstarea nepotului ei, Milan, și a fiului ei, Culiță.

„Eu cu Daniela, crede-mă… Eu îmi iubesc copiii. Eu nu aștept respect de la un străin. Pentru mine, ginerii mei sunt străini. Eu nu am muncit pentru ei, nu am contribuit la creșterea lor,” a declarat mama Geta.

Citește și:

Mama Geta nu s-a oprit aici și a continuat să facă comentarii ironice despre reacția Danielei la insinuările despre infidelitatea lui Culiță:

„S-o ofticat ea, s-o ofticat… Că vai, că o înșală soțul! Vai, ce să facem acuma!”

În același timp, ea a criticat comportamentul Danielei, sugerând că aceasta s-ar considera superioară familiei Sterp.

Scandalul a atras numeroase reacții din partea publicului, mulți fiind de părere că problemele de acest gen ar trebui rezolvate în privat și nu în fața camerelor de filmat. Fanii lui Culiță Sterp și ai Danielei Iliescu au fost împărțiți, unii susținând poziția Danielei, în timp ce alții i-au luat partea mamei Geta.


Kudika
30 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.