Setari Cookie-uri

Advertorial Seria HUAWEI Pura 70, o capodoperă la nivel de design și camere foto

Design-ul și fotografia pe mobil au ajuns la un nivel foarte ridicat în zilele noastre. Telefoanele din Seria HUAWEI Pura 70 demonstrează acest lucru.

Au un design de poveste, iar pe lângă acest lucru reușesc să surprindă chiar și cele mai rapide mișcări cu ajutorul camerelor ultraperformante. Modelul de top, HUAWEI Pura 70 Ultra, a fost folosit de Cătălin Oprițescu aka LIGHTAHOLIC, în cadrul unei ședințe foto inedite. Protagonista din fotografii este Beatrice Coman, dansatoare și antrenoare gimnastică.

Ovidiu Buta: „Ținutele au subliniat mișcările și au pus în valoare telefonul”

Ovidiu Buta a fost stilistul care s-a ocupat de outfit-urile lui Beatrice, din timpul ședinței foto. A reușit să contribuie din plin la tabloul complet.

„Pentru Beatrice am încercat să aleg doar haine care să pună în valoare caracteristicile tehnice ale telefonului HUAWEI Pura 70 Ultra. Vorbim de ținute care au subliniat mișcările corpului și care au arătat bine în orice instantaneu. Desigur, am avut și o doză necesară de dramatism care să facă lucrurile cât mai interesante”, a spus Ovidiu Buta.

HUAWEI Pura 70 Ultra are un design ieșit din tipare. Forward Symbol Design este fiilozofia estetică a modulului de camere, triunghiul fiind simbolul avansului în tehnologie și al dorinței oamenilor de a explora. HUAWEI Pura 70 Ultra este un accesoriu fashion în sine, datorită culorilor, texturilor și materialelor de construcție premium.

Seria HUAWEI Pura 70: camerele foto ale momentului

HUAWEI Pura 70 Ultra este regele fotografiei pe mobil, conform specialiștilor DXOMARK. Performanțele din testele acestora au stabilit noi recorduri! Rezultatele se datorează în primul rând camerei retractabile Ultra Lighting Pop-out, dotată cu cel mai performant senzor din industria smartphone, precum și o diafragmă generoasă F1.6. Astfel, HUAWEI Pura 70 Ultra este capabil să absoarbă cantități enorme de lumină și să declanșeze foarte rapid procesul de fotografiere. Flagship-ul reușește să „înghețe” fiecare mișcare, chiar și la viteze amețitoare de peste 300 km/h, cum ar fi în cazul unei curse de mașini.

Pura 70 Ultra este smartphone-ul de top HUAWEI din 20204. Seria HUAWEI Pura 70 mai cuprinde modelele Pura 70 și Pura 70 Pro, cele două telefoane fiind, la rândul lor, extrem de redutabile la capitolele fotografie și design.

Avantaje multiple la comenzile plasate pe HUAWEI Store

Telefoanele din Seria HUAWEI Pura 70 sunt disponibile în România la următoarele prețuri recomandate de vânzare:

HUAWEI Pura 70 Ultra 16GB + 512GB – 7.499 lei

HUAWEI Pura 70 Pro 12GB + 512GB – 5.999 lei

HUAWEI Pura 70 12GB + 256GB – 4.999 lei

La achiziția oricăruia dintre modele până la data de 30 iunie 2024 de pe HUAWEI Store, utilizatorii beneficiază de următoarele cadouri și avantaje:

  • Căști audio HUAWEI FreeBuds 5i

  • Husă de protecție

  • Garanție extra 12 luni

  • Un cupon suplimentar în valoare de 500 de lei pentru achiziționarea unui HUAWEI WATCH GT 3 sau pentru a obține o reducere de preț la alt produs. Un singur cupon poate fi utilizat într-o comandă.


Kudika
3 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Litania FRICII: Nu îmi va fi frică. Frica ucide mintea

În lumea captivantă creată de Frank Herbert în seria sa de romane "Dune", unul dintre conceptele centrale este Litania Fricii, o recitare mentală a posibilelor pericole... Kudika


Redefinirea confortului la birou – Logitech Wave Keys

Compania Logitech și-a propus să vină în întâmpinarea nevoilor ergonomice tot mai crescute prin seria Ergo -... Kudika

DJ SAVA și Cleopatra Stratan lansează remake-ul celebrei piese Adio

Celebra melodie „Adio", cântată de trupa Gaz pe Foc, a fost o sursă de inspirație pentru DJ SAVA. Artistul continuă seria de reworkuri și face echipă de data aceasta cu... Maria Crisan


12 imagini
Lună Nouă și Eclipsă de Soare în Balanță pe 14 Octombrie: Ghidarea îngerilor pentru fiecare zodie în parte 

Luna Nouă reprezintă vremuri pentru noi începuturi și vine cu energii ridicate și entuziasm, în timp ce Eclipsa de Soare amplifică această energie, iar impactul său poate dura până la 6 luni... Kudika


LavBbe își continuă călătoria muzicală odată cu single-ul Tap Back

După ce ne-a purtat printr-o călătorie muzicală odată cu piesa „Zen", un tribut adus celor care își caută liniștea interioară și își doresc să exploreze profunzimile... Maria Crisan

EMAA lansează prima piesă de pe un viitor album - Lyudi

Sfârșitul lui 2023 vine cu muzică proaspătă și promisiunea unui material muzical complex din partea EMEI. "Lyudi", o piesă despre bucuria de a fi, a trăi și de a... Kudika