Setari Cookie-uri

Sare toată lumea când AOUR lansează Gata de Casting

„Gata de Casting", cea mai nouă lansare de la AOUR, e piesa care te pune în mișcare instantaneu!

Cu un beat super catchy și versuri pline de vibe, piesa asta e făcută să-ți ridice moralul și să-ți dea un chef nebun de viață. Te prinde din prima și nu-ți mai dă drumul. AOUR abia așteaptă să o cânte împreună cu voi, transformând fiecare concert într-o mega petrecere. „Gata de Casting" nu e doar o piesă, e o stare de spirit, un boost de energie să te bucuri de moment și să te dai în spectacol. Pregătește-te să dansezi și să simți vibe-ul!

Piesa a fost scrisă de AOUR, iar producția a fost realizată de pascu.

AOUR este un artist hip-hop/trap la început de drum, care s-a făcut remarcat cu piesa ,,Care pe care", piesă ce a devenit virală pe TikTok și astfel a ajuns pe soundtrack-ul filmului de succes Miami Bici 2. Mai mult decât atât, artistul a fost prezent și în soundtrack-ul oficial al filmului BUZZ HOUSE The Movie, cu piesa "BAILAO". Cu o voce unică și un flow inconfundabil, artistul promite să facă senzație în scena muzicii urbane.

Citește și:


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.