Setari Cookie-uri

Singurul regret al Alinei Sorescu în căsnicia cu Alexandru Ciucu: Lucrurile între noi erau mai vechi...

Alina Sorescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele din căsnicia cu Alexandru Ciucu. Ce regretă, de fapt, artista?

Alina Sorescu este una dintre cele mai iubite artiste, cu multe proiecte profesionale în desfășurare. Cu toate că succesul îi aduce multe împliniri, nu același lucru se poate spune și despre viața personală.

Artista se află în continuare în proces cu Alexandru Ciucu, tatăl fetițelor sale, pentru stabilirea programului de vizită a celor mici. Alina a vorbit în podcastul moderat de Mirela Retegan despre problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul căsniciei cyu Alexandru Ciucu, dar și despre regretul pe care îl are în legătură cu bărbatul căruia i-a jurat iubire veșnică.

„M-am gândit că nu va fi ușor, cu toate implicațiile. Fetițele simțeau lucrurile astea, pentru că ele erau mai vechi. Tatăl fetelor locuia deja de 8 luni într-o altă țară, era deja o pregătire pentru momentul care a urmat. M-am temut de cum vor influența factorii externi fetele, ceea ce eu nu pot controla. Părinții mei au fost alături de mine dintotdeauna, desigur că ei nu și-au dorit să ajung aici”, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii moderate de Mirela Retegan.

Citește și:

Artista a mărturisit că regretă că nu a încheiat această căsnicie mai devreme, atunci când au apărut primele probleme în relația cu designerul.

„Poate că nu am luat decizia mai devreme (n.red. – să divorțeze)… lucrurile între noi erau mai vechi, nu e ceva ce s-a întâmplat din senin”.

Acum, Alina speră ca judecătorii să accepte programul stabilit inițial, iar Alexandru Ciucu să își vadă fetele în weekend.

„Din păcate, da (n.red.: lucrurile s-au terminat destul de rău după 12 ani de căsnicie). Am încredere în decizia judecătorilor, în profesionalismul doamnei avocat și sper ca decizia să fie una în interesul fetițelor. Ele primează, binele lor. Practic este apelul procesului de divorț, în care discuția noastră este pe marginea programului. De Paște este în vigoare programul dat de ordonanța cu care funcționăm până în prezent, adică vacanța la jumătate (…)”.

Citește și:

Kudika
4 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.