Setari Cookie-uri

Florin Piersic a fost externat! Cum se simte actorul după operațiile suferite?

Florin Piersic a fost externat, după problemele grave pe care le-a avut. Cum se simte acum marele actor?

Florin Piersic a fost externat din spital, ieri, 3 iunie. După problemele grave de sănătate pe care le-a suferit, marele actor al teatrului românesc se simte bine și urmează să înceapă recuperarea.

Pe 29 aprilie, în timpul unui spectacol susținut pe scena teatrului de la Cluj Napoca, Florin Piersic s-a simțit rău și a ajuns de urgență la Spitalul Militar din Cluj Napoca. Acolo, medicii au constatat că actorul are o infecție la genunchi. Din păcate, aceasta s-a extins la inimă, iar Florin Piersic a fost transferat la Institutul Inimii, acolo unde a rămas sub supraveghere medicală o bună perioadă.

Ulterior, Florin Piersic a ajuns la spitalul Foișoe din Capitală, iar acum a ajuns cu bine acasă.

„În dimineaţa zilei de 3.06.2024, domnul Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”. Evoluţia pacientului este favorabilă, acesta este conştient, cooperant, se mobilizează singur pe distanţe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale”, au transmis reprezentanții unității medicale.

Citește și:

Potrivit cancan.ro, Florin Piersic se simte bine, analizele au ieșit în parametrii normali și se poate deplasa singur pe distanțe scurte.

Cu toate că abia a scăpat de problemele de sănătare care îi puteau fi fatale, Florin Piersic a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să revină pe scenă, în fața publicului său.

"Sunt aici la o recuperare. Totul e în regulă, învăț cum să merg pentru că și eu aștept să vin la tine, să vorbim, să povestim. Sunt într-un fel de recuperare și am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut și acum mă simt mai bine și aștept revederea cu publicul cât de cât, cu toate că la 90 de ani nu prea ne dă mâna. Dar mie mi-ar da mâna să mă întâlnesc cu toți. Și cu tine mai ales care mă iubești așa de mult.

Citește și:

Să îi spui că îl îmbrățișez și pe toți cei care mai au gânduri frumoase cu mine, zi-le că le răspund la fel, cu tot dragul și cu toată prietenia. Sper să îmi revin și atunci o să fie bine”, a declarat Florin Piersic, într-o discuție cu Mihaela Bârzilă, potrivit Antena 3.


Kudika
4 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.