Setari Cookie-uri

Ana Baniciu a născut ieri seară un băiețel perfect sănătos!

Ana Baniciu a devenit ieri mămică, cu câteva zile mai devreme decât data programată inițial.

Aseară, în jurul orei 18:00, Ana Baniciu (31 de ani) a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, potrivit surselor CANCAN.RO. Vedeta și partenerul ei, Edi Kovacs, sunt în culmea fericirii, devenind părinți pentru prima dată cu câteva zile înainte de termenul stabilit de medici, care era 12 iunie.

Încă de la finalul lunii mai, Ana a fost anunțată de medici că nașterea poate avea loc în orice moment, deși data oficială era la mijlocul lunii iunie. Vedeta a declarat pentru CANCAN.RO că își dorește să nască pe cale naturală, iar aseară visul ei a devenit realitate.

„Ne mutăm weekendul ăsta, exact înainte de naștere practic. Termenul e în iunie, pe 12 iunie, cam așa, dar vedem când vrea bebelușul să vină, pentru că voi naște natural. Ideea e că reușim să ne mutăm săptămâna viitoare. Bebelușul are o cameră superbă, pe verde, cred că e cea mai frumoasă cameră din casă. Se montează mobila zilele astea și trebuie să facem curat, să ne mutăm toate lucrurile. O să dureze câteva zile,” ne-a spus Ana Baniciu la finalul lunii mai.

Citește și:

Fosta câștigătoare Asia Express s-a pregătit din timp pentru momentul în care va deveni mamă pentru prima dată. Artista avea deja bagajul făcut pentru maternitate și a stabilit toate detaliile, inclusiv modul în care vrea să aducă pe lume copilul. Vedeta a mărturisit că își dorește să nască pe cale naturală.

Totodată, fiica lui Mircea Baniciu și Edi Kovacs au decis să se mute pentru a avea mai mult spațiu, după ce familia se mărește. Cei doi au făcut această schimbare chiar în urmă cu 3 zile, pe 1 iunie. Atunci, Ana Baniciu a publicat un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram:

„Eu azi, 1 iunie, plânsă toată. Așa fac eu când se termină un capitol… și ce capitol! Acum 6 ani, la 25 de ani, mă întorceam învingătoare din Asia Express și, cu toți banii strânși și ajutor din partea alor mei, mi-am cumpărat locul meu mult visat! În cei cinci ani de stat aici m-am maturizat enorm, mi-am făcut prieteni pe viață, prieteni alături de care numai eu știu câte petreceri de neuitat s-au derulat! Avem amintiri pe viață de aici… cu miile de discuții de la renumimtul bar… barul de la bucătărie! Aici am povestit, am râs, am plâns și am proiectat viitorul.

Citește și:

Să nu uit de cel mai important aspect… aici l-am cunoscut pe Edi și aici ne-am legat pe viață! L-am obligat, ce-i drept, să se mute el la mine pentru că, la momentul ăla, simțeam că nu mă pot reloca… Îmi dorisem prea mult cuibul ăsta! Ăsta este locul din care am plecat spre nunta noastră și spre multe alte provocări și proiecte frumoase la care am participat. Noaptea trecută, am stat cu ochii pe pereți și mi-am amintit câte amintiri superbe și câți oameni faini mi-au trecut pragul și evident că m-a apucat nostalgia pentru că începe un capitol cu totul nou,” a scris Ana Baniciu pe Instagram.


Kudika
5 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.