Setari Cookie-uri

Vica Blochina s-a făcut numerolog! Ce prevede vedeta pentru anul în curs

Vica Blochina și-a urmat o veche pasiune și s-a făcut numerolog. Ea a făcut previziuni despre ce ne așteaptă în anul în curs, din punct de vedere al banilor.

Vica Blochina, cunoscută pentru numeroasele sale apariții televizate, și-a dezvăluit recent pasiunea pentru numerologie, o disciplină pe care a studiat-o intens. Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, vedeta a oferit detalii despre cum ne va influența cifra anului 2024 și ce provocări ne așteaptă în funcție de această cifră.

Pentru a afla cifra anului personal, trebuie să adunăm ziua și luna nașterii noastre și să adăugăm cifra 8. De exemplu, dacă ești născut pe 15 martie (15 + 3 = 18; 1 + 8 = 9; 9 + 8 = 17; 1 + 7 = 8), cifra anului tău va fi 8.

„Anul acesta, în general, pentru toată lumea, cine a fost bun, a primit înapoi înzecit, cine a păcălit oamenii, va primi înapoi lucrurile foarte puternic. În 2024 se vor naște foarte mulți copii, pentru că, fiind an karmic, trebuie să vină cu o energie nouă. Nu aveți voie categoric să divorțați, este o greșeală. Toată lumea trebuie să fie foarte disciplinată, anul karmic nu te iartă,” a declarat Vica Blochina în cadrul emisiunii.

Citește și:

Vedeta a detaliat ce aduce anul 2024 pentru fiecare cifră în parte:

Cifra anului 1
„O să vină noi propuneri, ceva se va întâmpla cu siguranță, un nou job, iubit. Este un an strategic, iar tu trebuie anul acesta să faci strategie pentru următorii 9 ani, trebuie să fie punct ochit, punct lovit. Nu aveți voie să spuneți ‘Nu’ la posibilitățile care vin sau să trageți de ceva care vrea să plece.”

Cifra anului 2
„Este un an în care o să fiți verificați de Dumnezeu pe relații. Veți avea multe conflicte cu părinți, frați, pentru că anul acesta trebuie să vă construiți limitele, să aveți bariere. Este cel mai bun an pentru căsătorie, pentru cei care sunteți într-o relație. O să fiți încercați pe dragoste, înțelegere, iubire și pe propriile limite pe care le construiți. Este pe relații anul. Voi faceți bani doar prin echipă, relații. Nu aveți voie să munciți extrem de mult.”

Citește și:

Cifra anului 3
„Este anul banilor, anul în care nu aveți voie să stați ascunși. O să vă puteți duce proiectele la un alt nivel. Trebuie neapărat să ieșiți în evidență, este un an foarte important pentru a analiza, trebuie să notați tot. Nu aveți voie categoric să vă certați cu mama, să intrați cu capul în muncă sau să stați pe loc, trebuie să ieșiți în evidență.”

Cifra anului 4
„O să fie anul pierderilor sau câștigurilor mistice, va fi un an de muncă. Faceți un pas spre ceva, vine o idee nouă, trebuie să realizați ceva, pentru că veți face foarte mulți bani. Femeile nu ar trebui să muncească extrem de mult. Este foarte important să faceți sport, să aduceți energie în corp.”

Cifra anului 5
„Este anul comunicării, este un an bun, dar trebuie să mergeți mult pe dezvoltare spirituală, personală. Asta o să vă ajute să creșteți la anul. Ce nu aveți voie absolut deloc este să vă apucați de 100 de lucruri, focusul e foarte important. O să fie multe petreceri, veți călători.”

Citește și:

Cifra anului 6
„Sunt cei mai norocoși, este un an în care o să vă îndrăgostiți, o să vă faceți o relație, o să vă încerce pe iubire anul, o să-ți dea tot felul de încercări, este anul ispitei, care ție îți va aduce multe cadouri. Este un an foarte bun, de relaxare.”

Cifra anului 7
„Poți să fii vedetă, să te transformi, este o cifră foarte bună.”

Cifra anului 8
„Foarte mare atenție, trebuie să fiți disciplinați, anul 8 nu iartă petrecerile, nu aveți voie să divorțați sau să vă căsătoriți, pentru că anul viitor puteți divorța. Nu dați bani împrumut și nu luați.”

Cifra anului 9
„Încercați să faceți mișcare, e foarte importantă, pentru că așa vă ridicați energia. Când oferiți ceva cuiva, încercați să nu le scoateți ochii.”

Citește și:

  Vica Blochina promite că anul 2024 va aduce multe schimbări și provocări pentru toată lumea, iar numerologia poate fi un ghid util pentru a naviga prin aceste momente. Vedeta este acum pregătită să ofere sfaturi celor care doresc să înțeleagă mai bine cum să profite de energiile acestui an karmic.


  Kudika
  5 Iunie 2024
  Echipa Kudika
  Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
  Ti-a placut acest articol?

  Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


  Gioconda - muza care inspiră - RAZI

  Ea devine muza artistului, inspirându-l în procesul său creativ. Povestea se concentrează pe modul... Maria Crisan


  DJ SAVA și Adriana Onci fac echipă din nou pentru un single fresh - Bella

  Cu o voce puternică și o pasiune foarte mare pentru creație, Adriana Onci își încântă fanii cu fiecare piesă lansată. Prin originalitatea sa și abilitatea de a transmite emoție... Maria Crisan

  Francis On My Mind și Killa Fonic lansează piesa Dernière Cigarette

  „Dernière Cigarette" este o combinație captivantă de stiluri muzicale, îmbinând talentul unic al lui Killa Fonic, cunoscut pentru versurile sale... Maria Crisan


  Simplu și complex precum ai spune Voila - M.G.L. x Erika Isac

  Maria Crisan


  5 imagini
  Beach, Please aduce zeci de mii de turiști la Costinești, dar dezamăgește un invitat special! Cum arată o cazare ca în Africa

  Festivalul "Beach, Please!" a transformat stațiunea Costinești într-un magnet pentru zeci de mii de turiști dornici să vadă pe scenă artiști internaționali de renume precum Rick... Kudika

  7 imagini
  Simona Halep, apariție spectaculoasă la nunta lui Ianis Hagi. Cu cine a venit însoțită tenismena?

  Duminică, 14 iulie, Palatul Știrbey din Buftea a fost martorul unui eveniment de excepție: căsătoria religioasă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase, urmată de o petrecere fastuoasă cu peste 500 de... Kudika