Setari Cookie-uri

Planuri mari după nunta lui Vlad Gherman și a Oanei Moșneagu: Să ne bucurăm, în curând, de un Gherman mic...

Viitorul sună bine pentru Vlad Gherman și Oana Moșneagu! Cei doi se pregătesc să devină părinți.

Duminică, 2 iunie 2024, Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, marcând astfel unul dintre cele mai importante momente din viețile lor. Îmbrăcați în ținute impecabile, cei doi actori au pășit cu încredere în biserică pentru a lua parte la ceremonia religioasă. Ulterior, au sărbătorit alături de invitații lor într-o atmosferă plină de emoție și bucurie.

Recent, proaspeții însurăței au publicat pe rețelele de socializare un videoclip emoționant, care a captat fiecare clipă a evenimentului. Oana Moșneagu a început să citească cu emoție în glas, dezvăluind sentimentele sale profunde pentru Vlad:

„Suflet preferat de pe pământ, te iubesc! Te iubesc cu totul, cu bucuria, jocul, joaca și cheful tău de viață. Cu nesiguranțele, cu fricile, neatenția și copilul tău, știi, îl văd mereu. E atât de frumos și de bun și de plin de viață. Întâlnirea noastră nu a fost întâmplătoare, ne-am întâlnit exact când eu aveam cea mai mare nevoie de tine și tu de mine.”

Citește și:

Vlad Gherman, vizibil emoționat, a continuat să citească rândurile pline de emoție, declarându-și iubirea și recunoștința față de Oana:

„M-am îndrăgostit de tine de la prima noastră conversație, de acum 3 ani. Și tu știi că așa a fost. M-a fermecat felul tău de a fi, de la felul cum priveai lumea la principiile tale bine înrădăcinate, sinceritatea ta, determinarea ta de a realiza o mulțime de lucruri în viața asta. Parcă prea scurtă… pe care o avem.”

Proaspeții soți și-au făcut promisiuni de iubire și loialitate, menționând și dorința de a-și mări familia în viitorul apropiat:

„Îți mulțumesc pentru tot, îți mulțumesc că ai avut încredere în mine, ai avut încredere când îmi spuneai că suntem suflete pereche, că tu vei fi soția mea și uite ești doamna Gherman acum. (…) N-am să te las, n-am să plec pentru că noi suntem suflete pereche. Îmi doresc să ne bucurăm din plin de tot ce urmează să trăim, să ne bucurăm de părinții noștri, de familie și de prieteni și cine știe, poate în curând de un Gherman mic.”

Citește și:

Kudika
5 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Dr Iuliana Cicu din cadrul Doctor Skin: Morpheus 8 reușește o rejuvenare facială completă

Care sunt modificările ce apar la nivelul pielii in perioada sezonului cald?

Vara este sezonul când pielea este cea mai expusă la temperaturi înalte,... Kudika


Diana Stănculeanu, psihoterapeut, specialist în educație parentală: Sportul de echipă îi învață pe adolescenți să coopereze
  1. Care sunt principalele beneficii psihologice ale practicării unui sport de echipă la copii și adolescenți?

  2. ... Kudika
Monica Gabor, reacție neașteptată după plecarea Irinei Columbeanu din România

Vizita Irinei Columbeanu în România a fost una extrem de emoționantă nu doar pentru adolescentă și tatăl ei, Irinel, ci și pentru cei de acasă. Recent, Monica Gabor a postat pe... Kudika


Cum se simte Emily Burghelea după accidentul suferit în Mauritius. Creatoarea de conținut a trecut printr-o primă operație

Emily a povestit pe rețelele de socializare despre momentele de panică prin care a trecut și își ține urmăritorii la curent cu starea ei de sănătate și procesul de recuperare.

...
Kudika

Ce vedete a ales Vlăduța Lupău pentru a fi nașii fiului ei cel mic, Isaia?

În august 2022, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Adi Rus, i-au ales numele rar Iair, un nume biblic care înseamnă lumină,... Kudika

 DWMT La Conac anunță noi artiști pentru ediția de anul acesta

 

După primele nume care au atras atenția la finalul primăverii, DWMT La Conac anunță cu entuziasm un alt val al lineup-ului său,... Kudika