Setari Cookie-uri

Gestul extrem al Prințului Harry pentru protejarea soției sale, Meghan Markle: Toate acestea o deranjau și pe ea...

Într-un moment tensionat din 2016, când relația dintre Prințul Harry și Meghan Markle a devenit subiectul principal al tabloidelor, Harry a făcut un gest extrem pentru a-și proteja iubita de comentariile rasiste și de hărțuirea media.

Într-un moment tensionat din 2016, când relația dintre Prințul Harry și Meghan Markle a devenit subiectul principal al tabloidelor, Harry a făcut un gest extrem pentru a-și proteja iubita de comentariile rasiste și de hărțuirea media. Într-o scrisoare furioasă adresată presei britanice, el a cerut respectarea intimității și siguranței lui Meghan, evidențiind valul de ură și discriminare cu care aceasta se confrunta.

Scrisoarea, publicată pe site-ul Familiei Regale britanice și devenită inactivă la sfârșitul anului 2023, a fost o reacție directă la agresiunile mediatice. Angela Levin, expertă în regalitate, a confirmat recent în emisiunea GB News că această scrisoare a fost eliminată de pe site, subliniind gravitatea situației din acea perioadă.

Citește și:

„Pe site-ul regal, au eliminat informația că, în 2016, Harry a trimis această scrisoare foarte, foarte furioasă către presă. El a fost deranjat de comentariile rasiste față de Meghan, toate acestea o deranjau și pe ea”.

În memoriile sale, „Spare”, lansate în ianuarie 2023, Prințul Harry a detaliat cum gestul său de a o apăra pe Meghan a declanșat un conflict în cadrul familiei regale.

„Declarația mea a generat un nou atac din partea familiei mele. Pa și Willy (Regele Charles și Prințul William) au fost furioși. Mi-au dat o bătaie de cap. Declarația mea i-a făcut să arate rău, au spus amândoi”, a scris Harry, evidențiind tensiunile și neînțelegerile cauzate de decizia sa.

Recent, încercările lui Harry de a restabili legăturile cu familia regală au întâmpinat obstacole majore. În timpul unei vizite la Londra pentru cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus, el a dorit să se întâlnească cu Prințul William, Kate Middleton și Regele Charles al III-lea. Totuși, eforturile sale au fost respinse, în special de Kate Middleton, care se confruntă cu probleme de sănătate și dorește să evite situațiile stresante.

Citește și:

Tom Quinn, expert regal, a declarat pentru The Mirror că o întâlnire cu Harry ar fi „ultimul lucru de care ar avea nevoie” William și Kate în acest moment.

„Întâlnirea cu Harry este ultimul lucru pe care William sau Kate Middleton îl doresc sau de care au nevoie în acest moment. Este o fantezie. Nu este vorba despre scuze sau despre cine a spus ce, ci despre protejarea familiei sale”, a explicat Quinn, adăugând că, în ciuda înțelegerii lor, Kate își susține pe deplin soțul și se concentrează pe propria recuperare.


Kudika
6 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Momente tensionante la America Express. Cleopatra Stratan a răbufnit: Vreau să plecăm în momentul ăsta!

A doua ediție a emisiunii „America Express” a adus cu sine momente tensionante pentru concurenți, în timp ce aceștia au trebuit să facă față unor provocări extreme și să-și... Kudika


Amenajarea primei case împreună: cinci sfaturi pentru a face din asta o amintire plăcută

 

Amenajarea unei case pentru a crea confort pentru ambii parteneri este un pas important din viaţa voastră. Este firesc să vă placă... Kudika

Monica Gabor, reacție neașteptată după plecarea Irinei Columbeanu din România

Vizita Irinei Columbeanu în România a fost una extrem de emoționantă nu doar pentru adolescentă și tatăl ei, Irinel, ci și pentru cei de acasă. Recent, Monica Gabor a postat pe... Kudika


Cum se simte Emily Burghelea după accidentul suferit în Mauritius. Creatoarea de conținut a trecut printr-o primă operație

Emily a povestit pe rețelele de socializare despre momentele de panică prin care a trecut și își ține urmăritorii la curent cu starea ei de sănătate și procesul de recuperare.

...
Kudika

Ce vedete a ales Vlăduța Lupău pentru a fi nașii fiului ei cel mic, Isaia?

În august 2022, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Adi Rus, i-au ales numele rar Iair, un nume biblic care înseamnă lumină,... Kudika

 DWMT La Conac anunță noi artiști pentru ediția de anul acesta

 

După primele nume care au atras atenția la finalul primăverii, DWMT La Conac anunță cu entuziasm un alt val al lineup-ului său,... Kudika