Setari Cookie-uri

Neti Sandu, dezvăluiri surprinzătoare despre secretele meseriei de astrolog: Nu ai voie să spui ceva rău...

Neti Sandu, cea mai cunoscută astroloagă din România, și-a dezvăluit recent unul dintre secretele meseriei sale: nu împărtășește niciodată previziuni negative. Vedeta Pro TV crede că dezvăluirea unor predicții nefaste poate influența negativ atitudinea și comportamentul unei persoane, afectându-i capacitatea de a face față situațiilor dificile.

Neti Sandu, cea mai renumită astroloagă din România, a devenit o figură emblematică pentru publicul larg, oferind zilnic previziuni astrologice în cadrul rubricii „Horoscop” de la Pro TV. De-a lungul carierei sale de aproape trei decenii, vedeta a căpătat o reputație solidă, iar mulți români își încep ziua ghidându-se după sfaturile ei astrologice. Cu toate acestea, recent, Neti Sandu a dezvăluit un secret profesional care i-a surprins pe mulți.

Fie că este vorba despre telespectatori sau despre prietenii apropiați, Neti Sandu este adesea întrebată ce le rezervă astrele celor din jur. Însă, atunci când vede în astre lucruri nefavorabile, are o regulă strictă pe care o urmează cu sfințenie: nu dezvăluie niciodată previziuni negative. Motivul, explică astroloaga, este simplu și profund etic.

Citește și:

„Prima regulă în astrologie este că nu ai voie să spui ceva rău,” a declarat ea.

Neti Sandu crede cu tărie că dezvăluirea unei predicții negative poate influența negativ atitudinea și comportamentul unei persoane, făcându-i mai mult rău decât bine.

„Chiar dacă e o iminență de moarte sau de accident, omul își poate schimba atitudinea interioară,” a subliniat ea.

Vedeta argumentează că o persoană informată despre un eveniment nefast iminent poate deveni atât de afectată psihologic încât să nu mai fie capabilă să facă față situației.

În ciuda cunoștințelor sale vaste și a accesului constant la hărțile astrologice, Neti Sandu își trăiește viața normal, dar cu o atenție sporită la pozițiile planetelor.

Citește și:

„Trăiesc normal, dar știu în fiecare clipă unde sunt planetele. Scriu zilnic și am harta în față,” a explicat ea.

Această abordare îi permite să fie precaută în perioadele dificile, fără a-și lăsa viața complet dictată de previziuni.

Neti Sandu a mărturisit că uneori trebuie să ofere sfaturi vagi atunci când prietenii sau cunoscuții trec prin momente dificile, preferând să încurajeze răbdarea și reziliența.

„Trebuie să ai răbdare! A intrat Marte în Balanță, iar tu ești Balanță! Nu are cum să fie bine! E un moment de criză, dar trece!” spune ea adesea.


Kudika
6 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.