Setari Cookie-uri

Ilona Brezoianu se mărită anul viitor! Florin Ristei, lacrimi de bucurie: O să plâng când o să te văd așa...

Nunta Ilonei Brezoianu este tot mai aproape, iar surpriza pregătită de Florin Ristei pentru această ocazie specială promite să încânte și să emoționeze.

Anul 2024 aduce vești deosebit de importante pentru actrița Ilona Brezoianu, care se pregătește să-și unească destinul cu cel al alesului inimii sale, după un an de relație. Evenimentul mult așteptat va avea loc pe 20 iulie 2024, iar la nuntă îi va cânta nimeni altul decât colegul său de la „Te cunosc de undeva!”, Florin Ristei.

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, Florin Ristei a dezvăluit că va fi prezent la nunta Ilonei Brezoianu pentru a-i oferi un cadou special - un moment muzical memorabil. Despre această colaborare, artistul a declarat:

„Am zis că-i fac cadou de nuntă. O să fie frumos, îi duc pe băieți, facem scenă frumoasă, îi montăm acolo în curte, îi cântă băieții, tot! Frumos! O masă să dea! Îmi fac playlist pentru nuntă, îmi iau țol!”

Citește și:

Întrebându-se despre propriul său status marital, Florin Ristei a glumit:

„Cu cine? Cu Mihai Petre să mă iau!”.

Deși a fost discretă în ceea ce privește detalii despre eveniment, Ilona Brezoianu a făcut o surpriză colegilor săi din cadrul matinalului „Super Neatza”, prezentând în direct rochia sa de mireasă în emisiunea din 19 mai 2024. Reacțiile au fost neașteptate, iar telespectatorii au avut ocazia să afle în premieră câteva detalii despre cum va arăta ținuta ei pentru ziua cea mare.

Cu toate că toată lumea din jur s-a entuziasmat, Florin Ristei a avut cea mai adorabilă reacție.

„Eu cred că o să plâng. Nici nu o să pot să cânt. O să plâng când o să te văd așa”, a mărturisit el când a văzut rochia pe care colega și prietena lui o va purta în ziua nunții.

Citește și:

Partenerul Ilonei Brezoianu, un antrenor de schi care preferă să rămână în umbră, este un om discret, dar extrem de prezent în viața actriței. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an și și-au demonstrat că sunt un cuplu solid, plin de dragoste.


Kudika
6 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.