Setari Cookie-uri

Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt a renunțat la numele tatălui ei!

Fiica celebrului cuplu Hollywoodian, Shiloh Jolie Pitt, și-a făcut simțită vocea și a făcut un pas hotărât spre autonomie și identitate proprie, renunțând la numele tatălui său.

Shiloh Jolie Pitt, fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, a făcut un gest surprizător, marcând trecerea la vârsta adultă și exprimându-și dorința de a-și construi propria identitate. Pe 27 mai, când a împlinit 18 ani, Shiloh a mers la tribunal și a depus actele necesare pentru a renunța oficial la numele de familie al tatălui său și pentru a adopta numele Shiloh Jolie.

Această decizie surprinzătoare pentru mulți vine să sublinieze determinarea și dorința lui Shiloh de a-și exprima individualitatea și de a-și urma propriul drum în viață. Chiar dacă este primul dintre copiii fostului cuplu Hollywoodian care a făcut acest gest, acesta poate fi văzut ca un pas firesc în procesul de maturizare și de descoperire a propriei identități.

Potrivit informațiilor furnizate de TMZ, ceilalți copii ai lui Brad Pitt și Angelina Jolie nu mai folosesc numele de familie al tatălui lor, deși nu au depus oficial cereri pentru a-l schimba legal.

Citește și:

Divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, care a avut loc acum câțiva ani, a adus cu sine diverse provocări și tensiuni legate de custodia și relația cu cei șase copii ai lor. Recent, surse apropiate actorului au dezvăluit că acesta speră să-și refacă legătura cu fiica sa acum, când aceasta a devenit adultă. Relația lor, care a trecut prin momente dificile, ar putea cunoaște acum o nouă dinamică, odată ce Shiloh Jolie Pitt este pe deplin capabilă să ia propriile decizii și să-și urmeze propriile aspirații.


Kudika
6 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.