Setari Cookie-uri

Problemele cu care se confruntă Misha încă din copilărie: Nu lucrez cu un specialist la treaba aceasta..

Misha a dezvăluit cu ce probleme se confruntă încă din copilărie.

Frumoasa blondină, o prezență rară la evenimentele mondene, a făcut recent o dezvăluire exclusivă pentru Spynews.ro, vorbind despre o problemă personală cu care se confruntă încă din copilărie – timiditatea. Misha mărturisește că această trăsătură a fost mult mai accentuată în trecut și că a făcut eforturi considerabile pentru a o gestiona.

"Mi-aș dori să pot schimba acest lucru la mine și lucrez la asta. Am fost mult mai rău decât sunt acum. Nu lucrez cu un specialist la treaba aceasta, dar mă gândesc de ceva timp că ar fi bine să apelez la ajutorul unuia," a declarat artista.

De cealaltă parte, Connect-R a fost la fel de sincer în interviurile sale recente. Artistul a mărturisit că, după despărțirea de Misha, nu mai ia în considerare o altă căsătorie, chiar dacă ar întâlni pe cineva special. Mai mult, el nu se mai gândește de ceva vreme să-și refacă viața sentimentală, după ce a regretat că și-a înțelat soția.

Citește și:

„Nu știu, nu cred (n.r dacă se va recăsători cu fosta soție, Misha). Pentru mine, viitorul nu există decât imaginat și, de obicei, nu îmi imaginez lucruri. Viitorul există doar dacă ți-l imaginezi. Trecutul este o chestie care s-a întâmplat și care nu mai e în momentul ăsta.Exact cum spunea Eminescu, trecutul și viitorul sunt file ale aceeași pagini. Nu știu, habar nu am, dar nu cred. Nu mai cred în căsătorie pentru mine pentru că am crezut foarte mult timp în ideea în care căsătoria este un mecanism din care eu să îmi extrag fericirea”, a spus Connect-R, pentru spynews.ro.


Kudika
7 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.