Setari Cookie-uri

Vica Blochina: 99% din femeile din România ar vrea să aibă trecutul meu. Nu există niciuna mai mișto ca mine!

Vica Blochina, cunoscută pentru relația sa cu Victor Pițurcă, a declarat recent într-un podcast că multe femei din România și-ar dori să aibă trecutul ei, considerându-se una dintre cele mai „mișto” femei din țară.

Recent invitată în cadrul podcastului „Tare de tot”, Vica Blochina, cunoscută drept fosta amantă a lui Victor Pițurcă, a făcut declarații inedite despre viața și experiențele sale. Fosta balerină și-a afirmat convingerea că multe femei din România și-ar dori să aibă trecutul ei, considerându-se una dintre cele mai „mișto” femei din țară.

Vica Blochina a reflectat asupra schimbărilor din viața sa, mărturisind că și-a regândit prioritățile și valorile de-a lungul timpului. În trecut, banii și distracțiile contau cel mai mult pentru ea, dar acum, în vârstă de 48 de ani, spune că și-a găsit echilibrul și adevărata vocație – numerologia. Vica studiază această știință intens cu specialiști din Rusia, investind semnificativ în dezvoltarea ei personală și spirituală.

Citește și:

”Eu tot timpul am muncit, tot timpul trebuie să fac ceva. 99% dintre femeile din România ar vrea să aibă trecutul meu, viața mea, prin ce am trecut eu și unde am reușit să fiu. Când mă uit la mine sunt mândră, mi se pare că nu există nicio femeie mai mișto în România ca mine, mai capabilă, curajoasă, nu există una mai asumată ca mine. Eu sunt de top, mă iubesc super mult. 99% dintre femei nu se iubesc pe ele, la bărbați e diferit. Femeile nu au stimă de sine”, a mai spus, sigură pe cele afirmate, Vica Blochina.

Vica a vorbit și despre diferențele dintre bărbați și femei, menționând că femeile sunt adesea pline de îndoieli și au o stimă de sine mai scăzută. Ea consideră că femeile pot fi răzbunătoare și că bărbații au un psihic diferit. În plus, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la tendința de feminizare a bărbaților, subliniind că nu ar accepta ca fiul ei să își dorească să își schimbe sexul.

Citește și:

„Femeile sunt pline de îndoieli, au alt psihic, bărbatul este altfel. Acolo unde conduce femeia e nenorocire maximă, sunt cele mai răzbunătoare, bărbații nu bagă de seamă. S-au feminizat bărbații. Eu o să-ți spun părerea mea. Totul, atât timp cât este în limita bunului simț. Eu sunt de acord cu orice, dar nu vreau ca copilul meu să crească și să spună că vrea să fie… (să-și schimbe sexul – n. red.). Accept, e ok, dar să nu exagerăm,” a continuat ea.


Kudika
7 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.