Setari Cookie-uri

Paula Seling și Radu Bucura: O familie unită pentru fiica lor, chiar și după divorț. Cum se înțeleg cei doi?

Paula Seling și Radu Bucura, deși divorțați din 2022 după 17 ani de relație, rămân o echipă dedicată pentru creșterea fiicei lor, Elena.

Paula Seling și Radu Bucura au decis să se despartă în 2022, după 17 ani de relație. Într-un interviu recent pentru revista VIVA!, Paula Seling a vorbit deschis despre despărțirea de Radu Bucura și despre cum continuă să colaboreze pentru creșterea fiicei lor, Elena.

Despărțirea celor doi a fost oficializată pe 13 aprilie 2022, însă zvonurile despre separarea lor au început să apară cu câteva luni înainte, când Radu Bucura nu mai figura ca manager al artistei. Paula a descris perioada despărțirii ca fiind „cumplit de grea” și s-a refugiat în muncă pentru a depăși acest moment dificil.

„Din 13 aprilie suntem pe drumuri separate. Personal, am considerat un eşec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost,” a mărturisit Paula pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, relația lor de co-parenting rămâne puternică și dedicată creșterii fiicei lor, Elena, pe care au adoptat-o împreună. Paula a subliniat că, deși au apărut diferențe de percepție asupra vieții, amândoi sunt devotați să o crească pe Elena într-un mediu plin de iubire și susținere.

„Vom face tot ce putem să o creștem simțind că suntem o celulă a iubirii, toți trei, indiferent ce se întâmplă,” a mai spus artista.

Relația dintre Paula și Radu în privința creșterii Elenei este una echilibrată și bine gestionată.

„Suntem conștienți că un copil are nevoie și de mamă, și de tată, și împărțim timpul în așa fel încât Elena să petreacă timp la fel de mult atât cu mine, cât și cu tatăl ei,” a explicat Paula. Regulile de creștere sunt constante în ambele case, bazându-se pe valorile cu care cei doi au crescut.

Citește și:

Pe plan profesional, Paula Seling continuă să strălucească, susținând concerte atât în România, cât și în străinătate. Artista a menționat că turneul recent în Europa a fost un succes, cu săli pline și un public entuziast. Paula și-a exprimat recunoștința față de echipa de profesioniști care o sprijină în toate aspectele carierei sale, de la producție muzicală și video, până la booking și PR.

„Sunt în regulă, mă adaptez vieții și neprevăzutelor sale. Muncesc mult pentru că asta îmi dă putere și mă face să mă respect pe mine însămi,” a adăugat Paula.


Kudika
7 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.