Setari Cookie-uri

Marius Elisei a renunțat la meseria de șofer de Uber și și-a schimbat radical direcția profesională

Marius Elisei a fost fotografiat purtând unforma militară. Ce lucrează acum, fostul soț al Oanei Roman?

După ce și-au luat rămas-bun unul de la celălalt, Oana Roman și Marius Elisei și-au găsit propriile drumuri separate. Divorțul lor a fost un subiect intens discutat, dar acum, fiecare încearcă să își reconstruiască viața în felul său. Marius Elisei și-a refăcut viața personală și profesională, în timp ce Oana Roman se concentrează pe creșterea și educația fiicei lor, Isabela.

În ultimele luni, Marius Elisei a surprins pe toată lumea cu o schimbare majoră de carieră. După ce a renunțat la munca de șofer Uber, fostul soț al Oanei Roman a fost văzut într-o ținută militară, semn că și-a găsit un nou drum în viață. Această schimbare a fost anunțată chiar de el, printr-o fotografie postată pe rețelele de socializare, în care apare îmbrăcat în uniformă de armată. Se pare că Elisei a găsit stabilitatea și împlinirea în noua sa carieră, fiind mai fericit ca niciodată alături de noua sa iubită.

Citește și:

În contrast, Oana Roman se dedică pe deplin fiicei lor, Isabela. Vedeta de televiziune a dezvăluit că relația dintre Isabela și tatăl ei s-a răcit considerabil, iar fetița simte lipsa prezenței acestuia. Oana a menționat că fostul ei soț nu contribuie financiar la creșterea Isabelei, neplătind nici pensia alimentară, nici alocația fetiței, care rămâne blocată într-un cont comun inaccesibil pentru Oana și Isabela.

„Nu primește de la tatăl ei niciun fel de pensie alimentară. De când am divorțat, de 3 ani, nu s-a plătit pensie alimentară niciodată. Nu primește, de asemenea, nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces, cel puțin până astăzi (n.r. marți 21 mai) nu am primit acces la acel cont și pensia alimentară nu se plătește deloc. Practic, ea are doar banii ei, făcuți de ea, și banii munciți de mine, pe care îi cheltui ca să îi plătesc școala, pentru că este la o școală privată, toate activitățile, absolut toate cheltuielile”, a declarat Oana Roman pentru CANCAN.RO.

Citește și:


Kudika
7 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.