Setari Cookie-uri

Oana Moșneagu, reacție ironică după ce Oana Roman a criticat-o pe Ioana Blaj pentru ținuta aleasă la nunta sa

Incidentul legat de alegerea vestimentară a Ioanei Blaj la nunta Oanei Moșneagu și a lui Vlad Gherman a generat un val de discuții pe rețelele de socializare și în mediul online

Ioana Blaj a fost recent subiectul unei controverse aprinse după ce a ales să se îmbrace în alb la nunta Oanei Moșneagu și a lui Vlad Gherman. Prezența ei la eveniment, într-o rochie albă, a provocat reacții critice în mediul online, mulți considerând că aceasta a încălcat o regulă esențială din Codul Bunelor Maniere și că a eclipsat mireasa.

Oana Roman nu a ezitat să își exprime opinia în legătură cu gestul Ioanei Blaj. Pe Instagram, aceasta a subliniat faptul că regula privind interdicția de a purta alb la nunți nu este una nescrisă, ci este prevăzută explicit în Codul Bunelor Maniere. Ea a subliniat importanța respectării acestor reguli și a îndemnat la cunoașterea și aplicarea lor în mod corespunzător.

„Cum stau eu și mă uit prin ziare, că mă plictisesc aici la service, citesc un articol în care scrie: «X a încălcat o regulă nescrisă și s-a îmbrăcat în alb la nuntă, nefiind mireasă, fiind invitată». Nu este o regulă nescrisă, este o regulă cât se poate de scrisă, pentru că ea apare în Codul Bunelor Maniere, absolut peste tot. Deci nu putem spune că nu luăm în calcul Codul Bunelor Maniere, că nu e scrisă regula asta. E scrisă. O respectăm pentru că este o regulă scrisă, nu nescrisă. Codul Bunelor Maniere există și dacă îl citim, învățăm”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Citește și:

În replică, Oana Moșneagu, proaspăta mireasă, a reacționat cu umor, dezvăluind că și-a sfătuit invitații să evite culorile întunecate la nuntă. Ea a declarat că, deși inițial a fost surprinsă de alegerea vestimentară a Ioanei Blaj, nu a acordat atenție acestui detaliu, concentrându-se mai degrabă pe bucuria evenimentului și pe prezența tuturor invitaților.

„Mamă, cât scandal s-a făcut în online că a venit Ioana în alb, mare dramă, mare tragedie. Eu am fost surprinsă în prima secundă când am văzut-o. M-am uitat la ea și am zis: «Ai venit în alb?». Și ea a zis că «Da, nu aveam nimic colorat și tu ai zis că în negru nu se poate», și am zis: «E bine, să fii sănătoasă», după care am dansat toată noaptea.

Citește și:

Adică am fost surprinsă, o secundă am avut reacția asta, după care nu mi-a păsat, pentru că nu despre asta era vorba, despre ce culoare poartă ea sau altcineva, ci era vorba despre bucuria pe care o avea să fie lângă noi, pe care o împărtășeam cu toți invitații și noi cu ei și asta a contat mai mult decât dacă a venit cineva în alb. Asta e o chestie de detaliu, de care oamenii din online evident că se leagă, pentru că trebuie să se lege de ceva”, a declarat Oana Moșneagu, la Antena Stars.


Kudika
7 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.