Setari Cookie-uri

Marele absent de la nunta lui Dan Pavel. Imagini din ziua cea mare, celebrată pe malul lacului Snagov

Evenimentul, plin de rafinament și eleganță, a inclus atât cununia civilă, cât și cea religioasă, urmate de o petrecere grandioasă cu peste 300 de invitați.

Pe 8 iunie, Palatul Snagov, situat lângă București, a fost locul unde Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România” de la Pro TV, și Ana Maria Pop și-au unit destinele într-o ceremonie fastuoasă. Ziua a fost marcată de două momente speciale: cununia civilă și cea religioasă, ambele desfășurându-se în aceeași zi.

Ziua nunții a început devreme, cu pregătirile miresei. Ana Maria Pop a beneficiat de serviciile unor specialiști în machiaj și coafură, rezultatul fiind impecabil. Puțin după ora prânzului, cei doi s-au căsătorit civil pe malul lacului Snagov, într-un decor idilic, special amenajat pentru eveniment.

Mireasa, îmbrăcată într-o rochie scurtă și ținând un buchet de bujori, a fost condusă de tatăl ei spre locul unde a spus „DA” lui Daniel Pavel. Prezentatorul a purtat o ținută elegantă, compusă dintr-o cămașă albă, pantaloni deschiși la culoare și un sacou bleumarin. După ceremonie, proaspeții soți s-au urcat pe o barcă și s-au făcut nevăzuți, adăugând un strop de romantism momentului.

Citește și:

La scurt timp după ceremonia civilă, Daniel și Ana Maria s-au pregătit pentru cununia religioasă, care a avut loc tot la Snagov. Însoțiți de două perechi de nași, cei doi au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu. Pentru această ocazie, mireasa a purtat o rochie tip sirenă, foarte decoltată și cu o trenă lungă, în timp ce mirele a optat pentru un costum negru, cu cămașă albă și papion.

După ceremonia religioasă, mirii și invitații s-au îndreptat spre restaurantul unde a avut loc petrecerea. Localul a fost decorat cu flori mov, albastre și roz, conform dorințelor mirilor. Meniul sofisticat a inclus un antreu și alte preparate alese, printre care și sarmale tradiționale, iar tortul a fost de tip amandină. Mirii au schimbat și pentru această ocazie ținutele, apărând într-un al treilea set de vestimentații.

Citește și:

Singurul absent notabil de la nuntă a fost băiatul lui Daniel Pavel, Antoniu, care nu a putut participa din cauza unor examene în Austria, unde locuiește cu mama lui. Anul trecut, Antoniu a absolvit Liceul Francez din Austria și a primit diploma de la ambasadorul Franței.

Petrecerea a fost animată de Jorge, care a întreținut atmosfera pe tot parcursul serii. Alături de mirii fericiți au fost prezenți membri ai familiilor lor și prieteni apropiați, care au sărbătorit împreună acest moment special din viața cuplului.


Kudika
10 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.