Setari Cookie-uri

Holy Molly si Zodier, apariție surpriză la nunta Larisei Iordache

Holy Molly și Zodier au fost elementul surpriză în ziua cea mare a celebrei gimnaste, Larisa Iordache, care s-a căsătorit în acest weekend cu Cristian Chiriță, campion la tenis de masă.

Îndrăgostiții au fost surprinși de cei doi artiști, care au apărut pe neașteptate la petrecere, pentru a le cânta live cea mai nouă colaborare a lor, piesa Fericit.

TikTok-ul a jucat un rol important în aducerea artiștilor la mult așteptatul eveniment. În așteptarea uneia dintre cele mai importante zile din viața ei, apreciata Larisa Iordache a distribuit pe pagina ei de TikTok un filmuleț cu ea și logodnicul ei, în ultimele pregătiri pentru marele eveniment, folosind ca fundal sonor piesa artiștilor. "Fericit" este un manifest al unei iubiri puternice, așa că Holy Molly și Zodier au decis că ritmurile piesei trebuie să se audă live.

Vezi aici reacția proaspeților căsătoriți și povestea artiștilor:

@holymollyguacamolly Mi-au dat lacrimile la final🥹🫶🏽 prea emoționant❤️ @Zodier @Iordache Larisa #holymolly #holymollyguacamolly #Fericit ♬ Fericit - Holy Molly & Zodier
Citește și:

Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.