Setari Cookie-uri

Adrian Mutu, poze din vacanța de vis în Republica Dominicană alături de întreaga familie

Adrian Mutu trăiește momente de bucurie alături de întreaga sa familie într-o vacanță de vis în Republica Dominicană. Cu ocazia majoratului fiicei sale, Adriana, și a absolvirii liceului, „Briliantul” și soția sa, Sandra, s-au reunit cu toți cei patru copii ai săi: Mario, Adriana, Maya și Tiago.

Adrian Mutu trăiește momente de bucurie și împlinire alături de întreaga sa familie într-o vacanță de neuitat în Republica Dominicană. Motivul acestei sărbători speciale este aniversarea majoratului fiicei sale, Adriana, care a împlinit 18 ani și a terminat liceul.

Pentru a marca acest moment important, Adrian Mutu a decis să-și adune toți cei patru copii într-o destinație exotică. Astfel, „Briliantul” și soția sa, Sandra, au zburat până în Republica Dominicană pentru a se bucura de această vacanță specială împreună cu Mario, Adriana, Maya și Tiago. Imaginile postate pe rețelele de socializare arată cât de fericit și împlinit este Adrian Mutu, petrecând clipe de neuitat alături de cei dragi.

Citește și:

Adriana și Maya Mutu, fiicele fostului sportiv din mariajul cu Consuelo Matos, locuiesc în prezent în Republica Dominicană, alături de mama lor. Cele două adolescente s-au transformat în adevărate domnișoare, iar relația lor cu tatăl lor a rămas puternică. Adrian Mutu și soția sa, Sandra, au o relație armonioasă cu fostele soții ale fotbalistului, Alexandra Dinu și Consuelo Matos, menținând o legătură strânsă pentru binele copiilor.

„Cea mare are graduation party. Termină liceul. E și ziua ei pe 11, face 18 ani. Trebuie să mergem toți, să fim alături de ea. Mergem toți. Eu, cu Sandra, cu Tiago, cu Mario. Nu trebuie să fim toată lumea lângă ea? Gândește-te, eu am o relație cu Sandra de aproape 10 ani. E normal că și copiii mei… Sandra s-a înțeles de la început cu fetele. Erau mici ele, aveau opt ani… Și, încet-încet, și cu copiii, când a venit Tiago, s-au văzut și… Cu Mario se cunoșteau de dinainte. Eu cred că e ceva normal și civilizat. Mai ales că ei, acum, sunt mari, 22, 18…”, a declarat Adrian Mutu pentru Fanatik.

Citește și:

Adrian Mutu se mândrește cu relația pe care o are cu toți copiii săi. Mario, fiul său din căsnicia cu Alexandra Dinu, are 22 de ani și menține o legătură strânsă cu frații săi. Maya și Adriana, fiicele din mariajul cu Consuelo Matos, sunt apropiate de tatăl lor și se bucură de fiecare moment petrecut împreună. Tiago, băiețelul lui Adrian și al Sandrei, este cel mai mic dintre frați și este iubit și protejat de toți.

Adrian Mutu a reușit să păstreze armonia în relațiile cu fostele soții, Alexandra Dinu și Consuelo Matos, pentru binele copiilor.

„Da, da. Și ea e ok. Ele (Sandra și Consuelo) vorbesc când trebuie să vorbească, atunci când e vorba de copii… Dacă putem să ajutăm, dacă mai au nevoie de ceva… Dar și cu Alexandra e la fel. Nu avem nicio treabă, au trecut prea mulți ani”, a mai dezvăluit Mutu.

Citește și:

Kudika
11 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.