Setari Cookie-uri

Larisa Iordache s-a căsătorit! Imagini de la nunta superbă a gimnastei

Larisa Iordache a ales o zi cu o semnificație aparte pentru nunta cu iubitul ei, Cristian Chiriță.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță și-au unit destinele sâmbătă, 8 iunie, într-o ceremonie civilă desfășurată într-o locație de vis la Snagov. Alegerea acestei date nu a fost deloc întâmplătoare, având o semnificație specială pentru cuplu.

Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru pitoresc pe malul lacului Snagov, unde cei doi și-au rostit jurămintele în fața prietenilor apropiați și a familiei. Deși ploaia și-a făcut simțită prezența, aceasta a fost văzută ca un semn de noroc și prosperitate, conform superstițiilor.

Larisa, în vârstă de 27 de ani, a strălucit într-o rochie scurtă, dantelată, cu mâneci evazate și un decolteu rafinat. Cristian, de 23 de ani, a optat pentru un look elegant și relaxat, purtând pantaloni albi, sacou albastru și pantofi sport. Cu zâmbete largi, cei doi au împărțit momente de bucurie în ciuda vremii capricioase.

Citește și:

Printre cei aproximativ 150 de invitați s-au numărat nume mari din lumea gimnasticii românești, precum Mariana Bitang și Octavian Bellu, alături de fostele colege gimnaste Andreea Răducan, Monica Roșu și Cătălina Ponor. Toți au venit să celebreze alături de miri.

Data de 8 iunie a fost aleasă pentru simbolistica sa specială. Cristian a explicat că cifra 8, întoarsă orizontal, simbolizează infinitul, reflectând astfel iubirea lor eternă. Inițial, cei doi plănuiseră să se căsătorească pe 1 iunie, data copilăriei, pentru a marca începutul relației lor ca doi "copii" care cresc împreună.

„Am ales data de 8 iunie pentru că reprezintă infinitul, iar iubirea noastră este la fel de puternică și nesfârșită”, a spus Cristian.

Citește și:

Larisa a adăugat: „Sunt fericită și împlinită să încep această nouă etapă alături de omul pe care îl iubesc.”


Kudika
11 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.