Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Dinu Maxer nu vrea ca logodnica sa să îi poarte numele de familie după căsătorie

Dinu Maxer refuză ca Magdalena Chihaia să poarte același nume de familie ca și el.

Marți, 11 iunie, Dinu Maxer, în vârstă de 50 de ani, a făcut un anunț surprinzător și extrem de emoționant: se căsătorește din nou. Artistul și partenera lui de viață, Magdalena Chihaia, de 37 de ani, au petrecut recent o vacanță romantică în Veneția, unde Dinu a cerut-o în căsătorie pe iubita sa în timp ce se plimbau cu gondola.

Călătoria celor doi în orașul iubirii s-a dovedit a fi mai mult decât o simplă vacanță. În mijlocul peisajului venețian fermecător, în timpul unei plimbări cu gondola, Dinu Maxer a decis să facă pasul cel mare și să o ceară în căsătorie pe Magdalena Chihaia. Propunerea a fost un moment de vis, încărcat de emoție și romantism.

A post shared by Dinu Maxer (@dinumaxer)

Citește și:

Cu toate acestea, declarațiile recente ale lui Dinu Maxer au fost destul de surprinzătoare, având în vedere marele anunț. În cadrul unui interviu acordat cu doar o săptămână înainte de momentul fericit, artistul a fost întrebat despre nuntă, dar răspunsurile sale nu au trădat niciun indiciu că ar plănui să facă acest pas atât de curând.

„Nu știu încă ce să-ți răspund. Nu știu fiindcă depind foarte mulți factori, iar eu sunt un om inteligent, un om care pune și cântărește foarte mult și nu neapărat de sentimente, ci de celelalte rațiuni care decid în plus sau în minus. O calculez foarte bine, unu la mână și doi la mână, este vorba de plăcerea momentului. Dacă vine momentul, da. Nu vreau să-l proiectez, vreau să vină de la sine acel moment.”, a declarat Dinu Maxer pentru WOWnews.

Citește și:

Pe lângă cererea în căsătorie, Dinu Maxer a abordat și subiectul legat de numele de familie al viitoarei sale soții. El a explicat că nu își dorește ca Magdalena Chihaia să preia numele său de familie, considerând că ar fi o greșeală ca aceasta să renunțe la numele cu care și-a construit deja o carieră de succes.

„Părerea mea este că Magda nu are de ce să preia niciun nume de familie, fiindcă ea are un nume deja extrem de celebru. Ca și actriță, în zona aceasta comercială, este un nume. Eu când am cunoscut-o, deja o văzusem de câteva ori în momentele înainte să o întâlnesc fizic. Faptul că noi suntem acum împreună și să zicem că s-ar întâmpla ce spui tu, părerea mea este că ar fi o greșeală să-și schimbe numele.”, a explicat artistul.

Citește și:

Kudika
12 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Cum se simte Emily Burghelea după accidentul suferit în Mauritius. Creatoarea de conținut a trecut printr-o primă operație

Emily a povestit pe rețelele de socializare despre momentele de panică prin care a trecut și își ține urmăritorii la curent cu starea ei de sănătate și procesul de recuperare.

...
Kudika

Ce vedete a ales Vlăduța Lupău pentru a fi nașii fiului ei cel mic, Isaia?

În august 2022, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Adi Rus, i-au ales numele rar Iair, un nume biblic care înseamnă lumină,... Kudika

 DWMT La Conac anunță noi artiști pentru ediția de anul acesta

 

După primele nume care au atras atenția la finalul primăverii, DWMT La Conac anunță cu entuziasm un alt val al lineup-ului său,... Kudika


Canapele living. Recomandări practice pentru achiziție

Avem pentru tine recomandări practice, care te vor ajuta să faci o alegere conștientă, luând în considerare dimensiunea, materialul și ergonomia. Află care sunt acestea!

...
Kudika

Turneul BORN PINK al trupei BLACKPINK, care a captivat lumea, ajunge pe marile ecrane, la Happy Cinema!

Cu un public de 1,8 milioane de participanți la concertele din turneu și recorduri globale doborâte, energia spectacolelor live ale trupei se mută în cinematografele din... Kudika

Oana Roman, aparițe provocatoare pe plajă

Oana Roman, apariții provocatoare într-o rochiță scurtă pe plajă

Oana Roman, mereu activă pe rețelele sociale, le ține pe admiratorii ei virtuali la curent cu activitățile... Kudika