Setari Cookie-uri

Kevin Jonas, diagnosticat cu cancer de piele. Avertisment pentru fanii săi

Kevin Jonas, membru al trupei Jonas Brothers, a împărtășit recent fanilor săi pe rețelele sociale o veste tulburătoare: a primit diagnosticul de cancer de piele.

Kevin Jonas, membru al celebrei trupe Jonas Brothers, a anunțat recent că a primit diagnosticul de cancer de piele, încurajându-și urmăritorii de pe rețelele sociale să acorde atenție sănătății pielii lor și să-și verifice în mod regulat alunițele.

Jonas și-a împărtășit experiența pe platformele de socializare, dezvăluind că a avut o aluniță malignă pe frunte, care a necesitat intervenție medicală. Într-un mesaj emoționant postat pe contul său de Instagram, artistul a încurajat fanii să fie atenți la semnele suspecte de pe pielea lor.

„Astăzi mi se extirpă un carcinom bazocelular de pe frunte”, a transmis Kevin Jonas.

Carcinomul bazocelular este un tip de cancer de piele care apare cel mai adesea pe zonele expuse la soare, cum ar fi capul și gâtul. Jonas a indicat că alunița respectivă a început să crească, motiv pentru care a decis să ia măsuri imediate pentru îndepărtarea acesteia.

Citește și:

Carcinomul bazocelular este adesea cauzat de expunerea excesivă la radiațiile ultraviolete ale soarelui și se prezintă sub formă de leziuni mici, perlate, de culoare roz sau roșie, care pot sângera sau forma cruste. Este considerat cel mai frecvent tip de cancer de piele și este tratat cu succes atunci când este detectat și tratat în stadiile incipiente.

În timp ce Kevin Jonas se confruntă cu această provocare, artistul poate conta pe sprijinul familiei sale. El este căsătorit cu Danielle din decembrie 2009 și au împreună două fiice, Alena Rose, în vârstă de 10 ani, și Valentina Angelina, în vârstă de 7 ani. k


Kudika
12 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.