Setari Cookie-uri

Moment controversat la concertul Coldplay: Invitația surpriză a lui Babasha a stârnit reacții negative în public

La concertul Coldplay de miercuri seara, un moment controversat a avut loc atunci când Chris Martin a invitat pe scenă cântărețul de manele Babasha, generând huiduieli din partea publicului. Deși intenția trupei a fost de a promova talentul local, reacțiile au fost mixte și adesea negative.

Un moment neașteptat a generat controverse la concertul Coldplay de miercuri seara, când solistul trupei, Chris Martin, a invitat pe scenă cântărețul de manele Babasha. Deși intenția era de a prezenta și admira talentul românesc, reacțiile publicului au fost departe de a fi pozitive, culminând cu huiduieli puternice. Incidentul a stârnit numeroase comentarii și discuții, atât la fața locului, cât și pe rețelele de socializare.

Înainte de a-l invita pe scenă, Chris Martin a explicat publicului cum a ajuns să-l cunoască pe Babasha.

„Vreau să spun ceva. Când am aterizat ieri, bine, acum două zile, am hoinărit pe străzi și l-am auzit pe acest om cântând, atât de frumos, pe stradă. Apoi m-am uitat pe topurile de muzică din România și am fost impresionat, pentru că sunt atât de mulți artiști minunați. Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România, este incredibil”, a spus solistul Coldplay.

Citește și:

Trupa a publicat miercuri pe contul său de Instagram un videoclip cu unul dintre artiștii stradali din zona Lipscani, interpretând piesa „Caruso” de Lucio Dalla, ceea ce a evidențiat interesul lor pentru talentele locale.

Însă, momentul de pe scenă nu a fost primit bine de către fani. Spectatorii au reacționat negativ, manifestându-și dezaprobarea prin huiduieli. Comentariile post-concert au reflectat diverse perspective:

„Maneaua putea să lipsească. Avem ceva mai mult care ne reprezintă ca români și România. Îmi pare rău că a fost huiduit. Nu a fost el huiduit, ci tactica.”

„Nu pot să spun că momentul a fost apreciat de lume, dar am încercat să trecem peste. Nu cred că ne reprezintă pe toți, nu era momentul.”

Citește și:

„Cine vrea să asculte un anumit gen, să meargă la acel concert. Înțeleg atitudinea Coldplay de integrare, dar nu e pe gustul meu. Publicul nu poate fi judecat pentru că a acționat onest. Nu au venit pentru altceva, ci pentru Coldplay.”

„Superb, în afară de manele a fost extraordinar.”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Reacția lui Babasha

După concert, Babasha a postat un clip pe TikTok în care a explicat cum a ajuns să cânte pe scenă cu Coldplay

„Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor. Ei s-au uitat în topuri muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal i-au contactat pe impresarii mei. Nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim despre un alt nivel și, indiferent de toate huiduielile din lume, tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață”, a spus cântărețul de manele.

Citește și:

„Mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam în viața mea să fie chiar atât de rău. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”, a adăugat Babasha.


Kudika
13 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Cum se simte Emily Burghelea după accidentul suferit în Mauritius. Creatoarea de conținut a trecut printr-o primă operație

Emily a povestit pe rețelele de socializare despre momentele de panică prin care a trecut și își ține urmăritorii la curent cu starea ei de sănătate și procesul de recuperare.

...
Kudika

Ce vedete a ales Vlăduța Lupău pentru a fi nașii fiului ei cel mic, Isaia?

În august 2022, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Adi Rus, i-au ales numele rar Iair, un nume biblic care înseamnă lumină,... Kudika

 DWMT La Conac anunță noi artiști pentru ediția de anul acesta

 

După primele nume care au atras atenția la finalul primăverii, DWMT La Conac anunță cu entuziasm un alt val al lineup-ului său,... Kudika


Canapele living. Recomandări practice pentru achiziție

Avem pentru tine recomandări practice, care te vor ajuta să faci o alegere conștientă, luând în considerare dimensiunea, materialul și ergonomia. Află care sunt acestea!

...
Kudika

Turneul BORN PINK al trupei BLACKPINK, care a captivat lumea, ajunge pe marile ecrane, la Happy Cinema!

Cu un public de 1,8 milioane de participanți la concertele din turneu și recorduri globale doborâte, energia spectacolelor live ale trupei se mută în cinematografele din... Kudika

Motivul pentru care Adda a ajuns în conflict cu CRBL: „A vrut să mă pună la punct”. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Motivul pentru care Adda a ajuns în conflict cu CRBL: „A vrut să mă pună la punct”. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Adda a fost invitată în... Kudika