Setari Cookie-uri

Ce se va întâmpla cu reprezentația lui Babasha din această seară? Chris Martin a luat decizia finală!

Chris Martin, surprins de reacția negativă a publicului, a decis că este momentul de o schimbare.

Locul 1 în trending pe toate platformele, Babasha, a fost invitat de Coldplay pentru a cânta la concertele din 12 și 13 iunie de pe Arena Națională. La primul concert, Vlăduț Babasha a împărțit audiența în două: unii au apreciat momentul, în timp ce alții au avut reacții negative. Potrivit cancan.ro, Chris Martin a fost uimit de reacția românilor, dar nu s-a lăsat descurajat.

După concertul de pe 12 iunie, Chris Martin a discutat cu Babasha și i-a comunicat că ar trebui să se vadă și pe 13 iunie, conform înțelegerii inițiale pentru două zile de concert. Sursele men'ionate mai sus spun că Babasha ar trebui să schimbe piesa interpretată pentru a doua seară. Proba de sunet de după-amiază a rămas planificată, urmând să fie stabilite noile detalii ale actului artistic. Rămâne de văzut cum va primi publicul român noua interpretare a cântărețului de manele.

Citește și:

După reprezentația artistică de pe 12 iunie, Babasha a postat un mesaj pe rețelele sociale, explicând contextul și împărtășindu-și sentimentele:

„Vă salut pe toți! Sunt Babasha și aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâmplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai fiind în centrul atenției acum. Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva. Las oamenii la buna lor plăcere să judece situația.

Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, cel de pe 12 și 13 iunie. Ei s-au uitat în topuri muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal i-au contactat pe impresarii mei.

Nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim despre un alt nivel și, indiferent de toate huiduielile din lume, tot aș fi acceptat. Așa ceva este o dată în viață. Am avut și o probă de sunet înainte, pentru că așa este normal, cu Chris Martin personal. Lui i-a plăcut foarte tare de mine. Nu mă așteptam în viața mea să fie chiar atât de rău. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Sunt câteva persoane de la care nu mă așteptam.

Citește și:

Eu sunt doar un puști de 22 de ani care chiar muncește, zi și noapte, pentru un vis. Pentru cine nu înțelege, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine. Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”, a spus Babasha.

Cu toate că momentul său din 12 iunie a fost marcat de controverse, Babasha se pregătește să urce din nou pe scenă pe 13 iunie. Este de așteptat ca modificările aduse actului artistic să influențeze reacțiile publicului.


Kudika
13 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.