Setari Cookie-uri

Ce se va întâmpla cu reprezentația lui Babasha din această seară? Chris Martin a luat decizia finală!

Chris Martin, surprins de reacția negativă a publicului, a decis că este momentul de o schimbare.

Locul 1 în trending pe toate platformele, Babasha, a fost invitat de Coldplay pentru a cânta la concertele din 12 și 13 iunie de pe Arena Națională. La primul concert, Vlăduț Babasha a împărțit audiența în două: unii au apreciat momentul, în timp ce alții au avut reacții negative. Potrivit cancan.ro, Chris Martin a fost uimit de reacția românilor, dar nu s-a lăsat descurajat.

După concertul de pe 12 iunie, Chris Martin a discutat cu Babasha și i-a comunicat că ar trebui să se vadă și pe 13 iunie, conform înțelegerii inițiale pentru două zile de concert. Sursele men'ionate mai sus spun că Babasha ar trebui să schimbe piesa interpretată pentru a doua seară. Proba de sunet de după-amiază a rămas planificată, urmând să fie stabilite noile detalii ale actului artistic. Rămâne de văzut cum va primi publicul român noua interpretare a cântărețului de manele.

Citește și:

După reprezentația artistică de pe 12 iunie, Babasha a postat un mesaj pe rețelele sociale, explicând contextul și împărtășindu-și sentimentele:

„Vă salut pe toți! Sunt Babasha și aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâmplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai fiind în centrul atenției acum. Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva. Las oamenii la buna lor plăcere să judece situația.

Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, cel de pe 12 și 13 iunie. Ei s-au uitat în topuri muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal i-au contactat pe impresarii mei.

Nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim despre un alt nivel și, indiferent de toate huiduielile din lume, tot aș fi acceptat. Așa ceva este o dată în viață. Am avut și o probă de sunet înainte, pentru că așa este normal, cu Chris Martin personal. Lui i-a plăcut foarte tare de mine. Nu mă așteptam în viața mea să fie chiar atât de rău. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Sunt câteva persoane de la care nu mă așteptam.

Citește și:

Eu sunt doar un puști de 22 de ani care chiar muncește, zi și noapte, pentru un vis. Pentru cine nu înțelege, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine. Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”, a spus Babasha.

Cu toate că momentul său din 12 iunie a fost marcat de controverse, Babasha se pregătește să urce din nou pe scenă pe 13 iunie. Este de așteptat ca modificările aduse actului artistic să influențeze reacțiile publicului.


Kudika
13 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


5 imagini
Curg comentariile legate de anunțul matrimonial al Oanei Roman. Ce au avut de zis Teo Trandafir și Ilinca Vandici

Recent, Oana Roman a reușit să capteze din nou atenția publicului printr-o postare neașteptată pe rețelele de socializare. Vedeta și-a făcut mult curaj și a postat un anunț matrimonial pe... Kudika


14 imagini
Bianca Drăgușanu, răzbunare pentru Claudia Pătrășcanu! Ce a putut să îi facă artistei?

O nouă confruntare între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu a captat atenția publicului. Kudika

Monica Gabor, reacție neașteptată după plecarea Irinei Columbeanu din România

Vizita Irinei Columbeanu în România a fost una extrem de emoționantă nu doar pentru adolescentă și tatăl ei, Irinel, ci și pentru cei de acasă. Recent, Monica Gabor a postat pe... Kudika


Cum se simte Emily Burghelea după accidentul suferit în Mauritius. Creatoarea de conținut a trecut printr-o primă operație

Emily a povestit pe rețelele de socializare despre momentele de panică prin care a trecut și își ține urmăritorii la curent cu starea ei de sănătate și procesul de recuperare.

...
Kudika

Ce vedete a ales Vlăduța Lupău pentru a fi nașii fiului ei cel mic, Isaia?

În august 2022, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Adi Rus, i-au ales numele rar Iair, un nume biblic care înseamnă lumină,... Kudika

 DWMT La Conac anunță noi artiști pentru ediția de anul acesta

 

După primele nume care au atras atenția la finalul primăverii, DWMT La Conac anunță cu entuziasm un alt val al lineup-ului său,... Kudika