Setari Cookie-uri

Vedetele autohtone, reacții diverse la reprezentația lui Babasha din timpul concertului Coldplay

Momentul lui Babasha a împărțit internetul în două tabere. Ce spun, însă, vedetele din showbiz-ul autohton despre concertul de seara trecută?

Tot mai mulți artiști sar în apărarea lui Babasha, după ce tânărul a onorat invitația celor de la Coldplay și a urcat pe scena de la Arena Națională, seara trecută. Manelistul de 22 de ani a fost huiduit pe Arena Națională de către mulțimea care plătise bilet pentru spectacolul trupei britanice. Mare le-a fost mirarea tuturor când și-a făcut apariția cântărețul de muzică de petrecere. Chris Martin l-a invitat pe Babasha pentru a susține un moment autentic, dar reacția publicului a fost mixtă și a stârnit numeroase comentarii în mediul online.

După huiduielile de la concert, scandalul s-a mutat pe internet. Mulți și-au exprimat părerea despre apariția lui Babasha, însă majoritatea au apreciat prezența lui acolo și au condamnat atitudinea celor din public, care nu ar fi respectat alegerea celor de la Coldplay.

Citește și:

Mihai Morar a reacționat în mediul online, criticând decizia lui Chris Martin de a-l invita pe Babasha să cânte alături de el.

„Cine l-a sfătuit pe Chris Martin că asta ar da bine… mare greșeală a făcut”, a scris omul de radio.

Răzvan Simion, moderator TV, a subliniat că organizatorii trebuie să fie mai atenți la astfel de alegeri, mai ales când publicul plătește sume mari pentru bilete.

„E o chestiune sensibilă, care ar trebui discutată. Poți să faci asta într-un festival unde sunt mai multe scene și unde știi că te întâlnești cu diverși artiști, dar nu acolo unde plătești bani pentru un artist. Dacă te duci la Ateneu și îți intră Salam, poate nu te simți bine, dar dacă ai plătit bani și ai ales nișa cu banii tăi, lasă-mă să ascult ce ai promis. Dacă vrei să faci chestiuni din astea, pune la festival. Asta e părerea mea! Eu am venit și am plătit bani ca să scap de chestia aia, tu de ce mi-o dai cu forța?”, a spus prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, în timpul emisiunii lui.

Citește și:

Pe de altă parte, Adrian Despot, solistul trupei rock „Vița de vie”, l-a felicitat pe Babasha pentru curajul de a cânta în fața unui public ostil.

„Despre Babasha, bravo, dude! Să cânți cum ai făcut-o, în fața unui stadion care te huiduie, it’s so f*****g rock’n roll încât n-are cum să nu fie bine. Ba chiar te invidiez că nu am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul ăla de ipocrizie”, a scris Adrian Despot, solistul trupei rock „Vița de vie”.

Cezar Ouatu, fostul reprezentant al României la Eurovision, a avut o părere pozitivă despre momentul lui Babasha.

„Coldplay, Babasha, ipocrizie, youtube & manele! Nu sunt un împătimit al acestui gen dar apreciez uneori creativitatea, anumite voci, inflexiunile, melismele vocale și faptul ca acești interpreți își respectă publicul lor, cântând 100% LIVE”, a scris Ouatu.

Citește și:

Printre artiștii care i-au trimis mesaje de susținere tânărului cântăreț se numără și Alex Velea ori Costi Ioniță.

„Capu’ sus mah! Ești 🔥!”, a fost mesajul lui Alex Velea, în timp ce Costi Ioniță a scris: „FORTZAAAA MARE”.


Kudika
13 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.