Setari Cookie-uri

Cine este, de fapt, Babasha, tânărul de 22 de ani care a împărțit internetul în două?

Cine este Babasha și cum i-a captat el atenția lui Chris Martin?

Vlad Babașa, cunoscut sub numele de Babasha, în vârstă de 22 de ani, a urcat pe scena de la Arena Națională din București alături de Chris Martin la concertul Coldplay din seara de 12 iunie. Momentul neașteptat a stârnit controverse, iar publicul a reacționat cu huiduieli, determinându-l pe tânărul manelist să facă primele declarații despre această experiență.

Zeci de mii de fani au umplut miercuri, 12 iunie, Arena Națională pentru a asista la concertul formației Coldplay. Artistele EMAA, din România, și Maisie Peers, din Regatul Unit, au cântat în deschiderea evenimentului. Însă surpriza serii a fost apariția lui Babasha pe scenă, alături de solistul Chris Martin, interpretând o manea într-o manieră lentă.

„Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiți cu inima deschisă”, a spus Chris Martin.

Citește și:

Babasha, originar din Bacău, este cunoscut pentru hiturile sale de pe YouTube, inclusiv „Păi Naa”, care a strâns peste 6,7 milioane de vizualizări în doar 11 zile. Popularitatea sa online a atras atenția celor de la Coldplay, care l-au invitat să cânte pe Arena Națională.

Pe Instagram, Babasha a povestit despre întreaga experiență, subliniind aprecierea pe care Chris Martin i-a arătat-o.

„Cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertele de pe 12 și pe 13 iunie. Ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal au contactat impresarii mei. M-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim de un alt nivel, de cu totul alt nivel. Indiferent de toate huiduielile lumii, eu tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață”, a declarat cântărețul.

Citește și:

Vlad Babașa le-a mulțumit celor care l-au susținut și a subliniat dificultățile întâmpinate de maneliști din cauza prejudecăților rasiste.

„Maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine, doar pentru cei care nu înțeleg muzica cu adevărat. Pentru că, uitați, străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”, a adăugat el.

Babasha va urca din nou pe scenă în această seară, 13 iunie, pentru al doilea concert al trupei Coldplay pe Arena Națională, sperând într-o reacție mai pozitivă din partea publicului.


Kudika
13 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.