Setari Cookie-uri

Oprah Winfrey, internată de urgență cu probleme serioase la stomac

Oprah Winfrey, binecunoscută pentru influența sa în mass-media, a fost internată de urgență din cauza unor probleme grave la stomac.

Oprah Winfrey, una dintre cele mai influente figuri din mass-media, a fost internată de urgență la spital din cauza unor probleme "foarte serioase" la stomac, a dezvăluit în direct coprezentatoarea emisiunii "CBS Mornings", Gayle King. Conform informațiilor furnizate de NY Daily News, Winfrey, în vârstă de 70 de ani, trebuia să apară marți în emisiune pentru a prezenta cea mai recentă selecție pentru clubul său de carte, dar a fost nevoită să anuleze din cauza stării sale de sănătate.

Oprah urma să promoveze romanul "Familiaris" al lui David Wroblewski, continuarea cărții sale de debut din 2008, "The Story of Edgar Sawtelle", care a beneficiat de sprijinul lui Winfrey. În lipsa ei, autorul a discutat despre noua sa carte cu cele trei gazde ale emisiunii matinale.

Citește și:

"Avea un fel de boală de stomac – un virus stomacal. Nu voi fi prea explicită", a spus King în timpul emisiunii.

"Inutil să spun că a ajuns la spital, cu deshidratare, a trebuit să i se facă o perfuzie, a fost o chestie foarte serioasă", a adăugat ea, conform News.ro.

Într-o declarație oficială, purtătorul de cuvânt al lui Oprah a precizat că aceasta se recuperează în urma unui virus stomacal și că a primit o perfuzie din cauza deshidratării, conform recomandărilor medicului ei.

„Ea se odihnește și se simte mai bine pe zi ce trece”, se arată în declarația postată pe Instagram.

Gayle King a exprimat și speranța că prietena sa nu se va supăra pentru că a făcut publice aceste detalii personale despre starea ei de sănătate.

"Sper că nu este supărată pe mine pentru că am făcut public asta", a spus prezentatoarea.

Citește și:

  Recuperarea lui Winfrey este urmărită cu atenție de fanii și prietenii ei, iar starea ei de sănătate este în continuare o prioritate. Fanii așteaptă cu nerăbdare să o vadă din nou în acțiune, promovând lecturile sale preferate și inspirând milioane de oameni din întreaga lume.


  Kudika
  13 Iunie 2024
  Echipa Kudika
  Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
  Ti-a placut acest articol?

  Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


  Ce îi determină pe bărbați să joace în cazinourile online mai des decât femeile?

  La nivel mondial, 1.6 miliarde de persoane se relaxează în mod frecvent pe platformele digitale și în facilitățile terestre care oferă jocuri de noroc, iar 4.2... Kudika


  Starea lui Florin Piersic: Ultimele informații despre sănătatea artistului

  Florin Piersic, marele actor român în vârstă de 88 de ani, se află în continuare în proces de recuperare după operațiile complexe prin care a trecut în... Kudika

  Un alt nume MARE și-a anunțat retragerea de la un festival românesc. Despre ce artist cunoscut e vorba?

  Trupa Queens of the Stone Age nu va mai participa la ediția din acest an a festivalului Electric Castle, după ce și-a anulat turneul european. Anunțul a fost făcut de către organizatori în... Kudika


  180.000 de festivalieri la cea de-a patra ediție SAGA

  Pe durata celor trei zile, festivalieri au sărbătorit pe beat-uri techno, house, trap sau mixuri de pop, dance și R&B.

  Rita Ora, Armin van Buuren,... Kudika


  Irina Columbeanu devine virală pe TikTok prin prezentarea de ținute elegante și genți de lux

  Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu ține legătura cu comunitatea sa virtuală prin intermediul diverselor postări și videoclipuri.

  La mijlocul lunii iunie, Irina s-a... Kudika

  De ce și-a anulat Nicki Minaj concertul în România?

  Artista a explicat că echipa sa de securitate a sfătuit-o să nu călătorească în România din cauza protestelor anunțate.

  „Din motive de îngrijorare pentru... Kudika