Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf în mijlocul unui conflict intens: Te faci de râs în fața țării, tu realizezi?

La Snagov, disputa dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns la apogeu într-un scandal public în urma unei plângeri făcute de antrenor la poliție, acuzând-o pe impresară că ar fi furat mai multe bunuri personale din proprietatea lor comună.

O întâlnire ce părea a fi un simplu schimb de bunuri s-a transformat rapid într-un scandal public de proporții între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, cuplul ce până nu demult era cunoscut pentru viața lor publică tumultuoasă. Totul a izbucnit în urma unei plângeri făcute de antrenor la Poliția Snagov, acuzând-o pe Anamaria Prodan că i-ar fi furat mai multe bunuri personale în valoare de peste 600.000 de euro din curtea casei lor de la Snagov.

Conflictul a atins punctul culminant în această seară când Laurențiu Reghecampf, însoțit de doi agenți de poliție, a mers la un garaj din Snagov pentru a recupera un skyjet, despre care susține că îi aparține în totalitate sau parțial. Însă Anamaria Prodan, informată despre prezența fostului său soț, a intervenit rapid și a intrat live pe Instagram pentru a documenta și a comenta întreaga situație.

Citește și:

„Bună ziua. Sunt Anamaria Prodan și am venit să iau skyjet-ul fiului meu de la reparat. Nu este nimic furat, este skyjet-ul familiei, iar eu am venit să-l iau de la reparat. Sesizarea la poliție a fost făcută pentru nimic, doar pentru a face circ și panaramă”, a declarat impresara în timpul transmisiunii live.

Laurențiu Reghecampf, pe de altă parte, a insistat că bunurile dispărute nu sunt comune, ci îi aparțin în totalitate sau parțial ca asociat în firma pe care o deținea împreună cu Anamaria Prodan. Printre acestea se numără un Ferrari, un ATV, un skyjet și alte bunuri de valoare semnificativă, despre care acuză că ar fi fost înstrăinate fără acordul său.

Între cei doi foști parteneri au izbucnit schimburi aprinse de replici, acuze reciproce și o tensiune vizibilă în fața agenților de poliție și a privitorilor online.

Citește și:

„Eu nu am vândut nimic. Reghecampf, te faci de râs în fața țării, tu realizezi?! Uite-te puțin la tine ce ai ajuns”, a continuat Anamaria Prodan în timpul live-ului.

Scandalul de la Snagov vine după mai multe luni de tensiuni crescute între cei doi, într-un context în care Laurențiu Reghecampf a afirmat anterior că intenționează să acționeze în judecată avocatul lui Anamaria Prodan pentru prejudicierea imaginii sale.


Kudika
13 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


11 imagini
Anamaria Prodan, mesaj neașteptat pentru Reghecampf, la aflarea veștii că va deveni tată pentru a 4-a oară

Cu ocazia zilei de naștere a lui Laurențiu Reghecampf, cuplul a ales să împărtășească o veste minunat[ cu internauții, prin intermediul rețelelor de socializare. Pe pagina sa de... Kudika


8 imagini
Anamaria Prodan va face nunta cu Ronald Gavril: O să distrug și rochia de mireasă...

Impresara de succes și personalitatea mediatică Anamaria Prodan a captat din nou atenția presei și a publicului cu o dezvăluire surprinzătoare în emisiunea sa de la Antena Stars. Aceasta a... Kudika

Monica Gabor, reacție neașteptată după plecarea Irinei Columbeanu din România

Vizita Irinei Columbeanu în România a fost una extrem de emoționantă nu doar pentru adolescentă și tatăl ei, Irinel, ci și pentru cei de acasă. Recent, Monica Gabor a postat pe... Kudika


Cum se simte Emily Burghelea după accidentul suferit în Mauritius. Creatoarea de conținut a trecut printr-o primă operație

Emily a povestit pe rețelele de socializare despre momentele de panică prin care a trecut și își ține urmăritorii la curent cu starea ei de sănătate și procesul de recuperare.

...
Kudika

Ce vedete a ales Vlăduța Lupău pentru a fi nașii fiului ei cel mic, Isaia?

În august 2022, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Adi Rus, i-au ales numele rar Iair, un nume biblic care înseamnă lumină,... Kudika

 DWMT La Conac anunță noi artiști pentru ediția de anul acesta

 

După primele nume care au atras atenția la finalul primăverii, DWMT La Conac anunță cu entuziasm un alt val al lineup-ului său,... Kudika