Setari Cookie-uri

Luna aniversară Avis România: Profilul clienților noștri reflectă dinamica economiei naționale, de peste 30 de ani

Avis, furnizor global de soluții de mobilitate, a jucat un rol cheie în evoluția pieței de închiriere auto din România, fiind unul dintre primii care a intrat pe piața locală și a contribuit la formarea standardelor din industrie.

CP

De-a lungul celor 30 de ani de prezență pe piața de închirieri auto, operând sub actuala companie, Avis România a asistat la o continuă transformare în industrie. Aceasta și-a deschis primul birou în București, în incinta fostului Hotel Intercontinental, cunoscut acum sub numele de Grand Hotel, cu doar câteva mașini, unde funcționează și în prezent.

În ultimele trei decenii, profilul clientului Avis a reflectat dinamica economiei naționale. Inițial, serviciile de închiriere de mașini au fost utilizate în principal de angajații companiilor străine care au vizitat România pentru a realiza proiecte de dezvoltare. Cu toate acestea, compania a asistat de atunci la apariția unor noi segmente de clienți – și anume turiști străini și români din diaspora. Liberalizarea serviciilor bancare și accesibilitatea crescută a cardurilor, necesare pentru închirierea de mașini, au contribuit la această schimbare notabilă.

Citește și:

Avis s-a angajat într-un proces intens de educare a pieței, concentrându-se pe trei sectoare: companiile locale, turiștii români care călătoresc în străinătate și străinii care vizitează destinațiile locale. Această strategie a fost esențială în extinderea pieței de închirieri auto din România. De asemenea, Avis investește constant în modernizarea flotei sale, oferind o gamă largă de vehicule de la branduri cunoscute și adaptându-se la nevoile și preferințele fiecărui client.

Compania a trecut la motoare mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, schimbând în special mașinile cu o capacitate cilindrică de 4,5 litri cu cele cu o capacitate de 1 litru sau 1,5 litri pentru benzină. Un alt aspect semnificativ este evoluția dotărilor, care asigură mașini mai confortabile, comparativ cu anii precedenți. În prezent, majoritatea autoturismelor din flota Avis sunt echipate cu transmisie automată.

Citește și:

În plus, compania s-a adaptat rapid la schimbările tehnologice, integrând în flota sa vehicule hibride și modele electrice de ultimă generație. Acest lucru reflectă angajamentul Avis de a proteja mediul și dorința sa de a oferi clienților cele mai avansate și eficiente opțiuni de închiriere de mașini.

Obiectivul Avis pentru anul în curs este ca toate autoturismele achiziționate să fie cât mai confortabile, eficiente și să asigure clienților o experiență perfectă și plăcută.

Ca parte a rețelei globale, Avis România este dedicată contribuției la dezvoltarea economiei locale prin oportunități de angajare, sprijinirea afacerilor locale și promovarea turismului. Având în vedere că Avis România sărbătorește 30 de ani sub conducerea actualei companii, privește viitorul cu optimism, hotărâtă să continue să satisfacă nevoile clienților săi și să ofere o gamă largă de opțiuni de închiriere și servicii personalizate adaptate preferințelor individuale.

Citește și:

Pentru a afla mai multe sau pentru a rezerva o mașină vizitați: www.avis.ro


Kudika
14 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Cum se simte Emily Burghelea după accidentul suferit în Mauritius. Creatoarea de conținut a trecut printr-o primă operație

Emily a povestit pe rețelele de socializare despre momentele de panică prin care a trecut și își ține urmăritorii la curent cu starea ei de sănătate și procesul de recuperare.

...
Kudika

Ce vedete a ales Vlăduța Lupău pentru a fi nașii fiului ei cel mic, Isaia?

În august 2022, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Adi Rus, i-au ales numele rar Iair, un nume biblic care înseamnă lumină,... Kudika

 DWMT La Conac anunță noi artiști pentru ediția de anul acesta

 

După primele nume care au atras atenția la finalul primăverii, DWMT La Conac anunță cu entuziasm un alt val al lineup-ului său,... Kudika


Canapele living. Recomandări practice pentru achiziție

Avem pentru tine recomandări practice, care te vor ajuta să faci o alegere conștientă, luând în considerare dimensiunea, materialul și ergonomia. Află care sunt acestea!

...
Kudika

Turneul BORN PINK al trupei BLACKPINK, care a captivat lumea, ajunge pe marile ecrane, la Happy Cinema!

Cu un public de 1,8 milioane de participanți la concertele din turneu și recorduri globale doborâte, energia spectacolelor live ale trupei se mută în cinematografele din... Kudika

Motivul pentru care Adda a ajuns în conflict cu CRBL: „A vrut să mă pună la punct”. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Motivul pentru care Adda a ajuns în conflict cu CRBL: „A vrut să mă pună la punct”. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Adda a fost invitată în... Kudika