Setari Cookie-uri

Mădălina Ghenea, despre creșterea fiicei sale: Eu sunt și mamă, și tată...

Recent, în timpul unei vizite în România, vedeta a făcut mărturisiri emoționante despre viața de mamă, dezvăluind că își crește singură fiica, Charlotte, pe care o consideră cea mai mare realizare a sa.

Mădălina Ghenea, în vârstă de 36 de ani, a reușit să-și clădească o carieră de succes pe scena internațională. Vedeta, cunoscută pentru discreția sa în ceea ce privește viața personală, a făcut recent dezvăluiri sincere despre rolul de mamă în cadrul unei vizite în România. Actrița a mărturisit că își crește singură fiica, Charlotte, pe care o are împreună cu Matei Stratan.

Mădălina Ghenea și-a început cariera la doar 14 ani și a muncit din greu pentru a ajunge la nivelul de astăzi. Cariera sa impresionantă include roluri alături de staruri internaționale precum Al Pacino, Michael Caine, Lady Gaga și Harvey Keitel. Cu toate acestea, Ghenea nu se mândrește doar cu realizările sale profesionale, ci și cu cele de pe plan personal.

Citește și:

În 2016, Mădălina Ghenea și Matei Stratan au început o relație intensă, care a dus la nașterea fetiței lor, Charlotte. Cu toate că relația lor s-a încheiat în 2019, cei doi au rămas dedicați rolurilor de părinți. Actrița a rămas în Italia pentru a-și continua cariera, dar nu a neglijat niciodată partea personală, fiind devotată creșterii fiicei sale.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Mădălina Ghenea a vorbit deschis despre provocările și bucuriile rolului de mamă:

„Eu sunt mereu cu familia mea, locuiesc cu familia mea și pot să spun că, în momentul în care am devenit mamă, am redescoperit ce înseamnă să fiu acasă cu mama în fiecare zi și e superb. Acum simt că, în sfârșit, am ajuns la un rezultat pe care mi-l doream de fiecare dată când călătoream. Înainte mi-era foarte dor de casă, mi-era dor de ai mei, aș fi vrut să le arăt și lor măcar bucățele din meseria mea, din realitatea pe care o trăiesc de atâția ani. Acum pot, acum reușesc să împart foarte bine și cariera, și timpul care de fiecare dată este o prioritate pentru mine, timpul petrecut cu fiica mea și cu părinții mei, cu familia. Eu sunt și mamă, și tată, și mi-am dorit-o foarte mult. Este marea mea realizare, este cel mai important proiect al meu, pentru că este un proiect, cu siguranță.”, a spus frumoasa actriță.

Citește și:

Cu toate că Mădălina Ghenea își crește singură fiica, fetița primește pensie alimentară de la Matei Stratan în valoare de 1.500 de euro pe lună. Totuși, cei doi nu au reușit să ajungă la un acord în ceea ce privește custodia. În urmă cu un an, Matei Stratan a declarat că este dispus să ajungă în instanță pentru a-și asigura ca Charlotte să petreacă mai mult timp în România.


Kudika
14 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.