Setari Cookie-uri

Mama lui Babasha, încurajări pentru fiul său, după ce sute de oameni l-au huiduit: Dumnezeu te-a luat în brațe...

Carmen de la Roma, mama lui Babasha, i-a oferit sprijin necondiționat fiului său, transmițând mesaje emoționante de susținere pe rețelele de socializare.

La primul concert Coldplay de acum două seri, tânărul cântăreț de manele Babasha a trăit un moment memorabil, dar tensionat. Deși interpretarea sa a fost întâmpinată cu huiduieli din partea publicului, Babasha a avut parte de un sprijin necondiționat din partea mamei sale, Carmen de la Roma. Cunoscuta artistă de muzică de petrecere a fost alături de fiul ei în momentele dificile, transmițându-i mesaje de susținere prin rețelele de socializare.

Momentul artistic al lui Babasha a provocat controverse în rândul publicului prezent la concertul Coldplay. În timp ce tânărul cântă piesa „Păi Naa”, cunoscută pentru cele peste 6 milioane de vizualizări pe YouTube, reacția audienței a fost una predominant negativă, manifestată prin huiduieli și nemulțumiri.

Citește și:

În ciuda reacțiilor publicului, Carmen de la Roma a rămas o prezență constantă și încurajatoare pentru fiul său. După concert, ea a transmis un mesaj puternic de susținere pe social media:

„Când oamenii te huiduiau, Dumnezeu te-a luat în brațe! Când o mamă se roagă cu sufletul, Dumnezeu o ascultă!”.

Deși afectat de reacțiile negative, Vlad Babașa a găsit încurajare și motivație în cuvintele mamei sale și în sprijinul celor apropiați.


Kudika
14 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.