Setari Cookie-uri

Chris Martin despre momentul controversat de la Arena Națională. Cum i-a luat apărarea lui Babasha?

Chris Martin, liderul trupei Coldplay, a vorbit despre incidentul controversat de la concertul de pe 12 iunie, unde tânărul cântăreț de manele Babasha a fost huiduit de public.

Pe 12 și 13 iunie, Arena Națională a găzduit concertele trupei Coldplay, marcate de un moment controversat ce a provocat o dezbatere masivă în societate. Invitat pe scenă, Babasha, cunoscut pentru hitul său „Păi Naa”, a împărțit audiența în două: cei care l-au apreciat și cei care l-au huiduit. Liderul formației Coldplay, Chris Martin, a vorbit deschis despre acest incident, exprimându-și șocul și tristețea, dar și aprecierea pentru publicul român.

În timpul concertului de joi seară, Chris Martin a abordat subiectul momentului tensionat din prima seară. Deși afectat de huiduielile audienței, el a reiterat dragostea necondiționată a formației pentru fanii săi:

„Și ieri am cântat aici, a fost primul nostru concert în România. Și s-au întâmplat niște lucruri interesante. M-am simțit șocat și trist și vinovat că am făcut ceva rău. Și m-am dus să încerc să dorm și am realizat că voi sunteți publicul nostru și noi vă iubim necondiționat, nu puteți face nimic care să ne facă nefericiți. Călătorim în toată lumea și poate că nu înțelegem prin ce ați trecut individual, sau cultura voastră, dar iubim toți oamenii în mod egal și asta înseamnă că și pe toți românii."

Citește și:

El a continuat, spunând că experiența din România a fost una frumoasă și că trupa va reveni cu siguranță în țara noastră:

„Puteți face orice, că tot ne vom întoarce în România, pentru că ne place aici."

Într-o notă de umor, Chris Martin a lansat o provocare fanilor de pe stadion:

„Huiduiți-mă vreme de cinci minute, vă rog”.

După o secundă de stupoare, stadionul a reacționat și a huiduit.

„Huiduitul de azi a fost mai bun decât cel de ieri”, a adăugat el, stârnind râsete și aplauze din partea publicului.

Deși prima seară a fost marcată de reacții negative, Babasha a urcat din nou pe scenă alături de Coldplay la al doilea concert. De această dată, publicul a fost mult mai receptiv, oferindu-i aplauze tânărului cântăreț. Chris Martin, înainte de a-l invita pe Babasha pe scenă, a avut un mesaj pentru audiență:

Citește și:

„Dacă nu vă place, mergeți la baie sau faceți ce vreți, dați mesaje prietenilor pe telefon, dar fiți buni”.

Incidentul de la primul concert a avut un impact profund asupra membrilor trupei Coldplay și a echipei lor. Potrivit unei surse anonime din echipa de organizare, artiștii au fost șocați de fluierăturile violente ale unei părți din public și au petrecut ore în șir discutând despre ce s-a întâmplat și cum să gestioneze situația:

„Chris și colegii săi au fost șocați. Au continuat profi concertul, dar au fost afectați.”


Kudika
14 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Danny Chris și Crooked Bangs îți spun direct: Don't Tell Me What Love Is

Piesa a fost scrisă de Dino Medanhodzic, Maia Wright și Johanna Jansson. Producția a fost realizată, de asemenea, de Dino Medanhodzic.

,,Nu vă pot spune cât de... Maria Crisan


Călătorie sonoră: Sweet Escape - Danny Chris x SBSTN

Această piesă dance vibrează datorită ritmurilor molipsitoare, creând un groove irezistibil ce te poartă într-un univers al purului extaz. Danny Chris și SBSTN țes o poveste... Maria Crisan

Monica Gabor, reacție neașteptată după plecarea Irinei Columbeanu din România

Vizita Irinei Columbeanu în România a fost una extrem de emoționantă nu doar pentru adolescentă și tatăl ei, Irinel, ci și pentru cei de acasă. Recent, Monica Gabor a postat pe... Kudika


Cum se simte Emily Burghelea după accidentul suferit în Mauritius. Creatoarea de conținut a trecut printr-o primă operație

Emily a povestit pe rețelele de socializare despre momentele de panică prin care a trecut și își ține urmăritorii la curent cu starea ei de sănătate și procesul de recuperare.

...
Kudika

Ce vedete a ales Vlăduța Lupău pentru a fi nașii fiului ei cel mic, Isaia?

În august 2022, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Adi Rus, i-au ales numele rar Iair, un nume biblic care înseamnă lumină,... Kudika

 DWMT La Conac anunță noi artiști pentru ediția de anul acesta

 

După primele nume care au atras atenția la finalul primăverii, DWMT La Conac anunță cu entuziasm un alt val al lineup-ului său,... Kudika