Setari Cookie-uri

Mesajul lui Babasha după al doilea concert Coldplay: Sunt împlinit că am văzut atâta solidaritate...

După controversa de la primul concert Coldplay, unde a fost huiduit de public, Babasha a avut parte de un final triumfător la al doilea concert, fiind aplaudat de spectatori.

După experiența controversată de la primul concert Coldplay, unde a fost huiduit de o mare parte a publicului în timp ce interpreta maneaua „Păi Naa”, tânărul cântăreț Babasha a avut parte de o schimbare radicală la cel de-al doilea concert. În seara de joi, 13 iunie, la Arena Națională din București, publicul l-a aplaudat, oferindu-i un final triumfător al colaborării cu Chris Martin și trupa Coldplay.

La primul concert din 12 iunie, Babasha a fost întâmpinat cu reacții mixte, fiind huiduit de mai bine de jumătate din spectatori. Cu toate acestea, determinarea și încrederea sa nu au fost zdruncinate. În seara următoare, pe 13 iunie, Babasha a urcat din nou pe scenă, fiind întâmpinat de această dată cu aplauze și apreciere din partea publicului.

Citește și:

Un spectator a postat pe Instagram: „Final cu aplauze, așa cum merită”, reflectând schimbarea de atitudine a publicului față de tânărul artist.

După concertul de joi, Babasha a împărtășit pe Instagram un mesaj emoționant, mulțumindu-le tuturor pentru susținere:

„Sunt împlinit sufletește că am văzut atâta solidaritate și atât de multă susținere”.

El a exprimat recunoștință pentru echipa Coldplay și a subliniat contrastul dintre cele două seri de concert ca fiind un act al destinului.

„Încep ușor, ușor să-mi revin din nebunia care s-a petrecut în ultimele două zile. Repet, este o veste pe care am primit-o pe neașteptate și sunt convins că oricine ar fi acceptat în locul meu această uriașă oportunitate”, a scris Babasha.

Citește și:

El a continuat, mulțumind tuturor celor care l-au susținut, de la oameni simpli la personalități publice precum Smiley, Loredana Groza, Selly și Amalia Năstase.

„Cred că este la voia lui Dumnezeu să fie așa mare contrast între cele două zile de concert. Sper din toată inima să apară schimbări și sunt împlinit sufletește că am văzut atâta solidaritate și atât de multă susținere din partea atâtor oameni normali, virali, vedete, toate națiile posibile, țigani, români și străini. Vreau doar să vă mulțumesc!”, a declarat Babasha.

După incidentul din prima seară, sprijinul comunității pentru Babasha a fost impresionant. Persoane publice din diverse domenii au transmis mesaje de încurajare și solidaritate, demonstrând că muzica are puterea de a uni oamenii dincolo de barierele culturale și sociale.

Citește și:

Kudika
14 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.