Setari Cookie-uri

Mesajul lui Babasha după al doilea concert Coldplay: Sunt împlinit că am văzut atâta solidaritate...

După controversa de la primul concert Coldplay, unde a fost huiduit de public, Babasha a avut parte de un final triumfător la al doilea concert, fiind aplaudat de spectatori.

După experiența controversată de la primul concert Coldplay, unde a fost huiduit de o mare parte a publicului în timp ce interpreta maneaua „Păi Naa”, tânărul cântăreț Babasha a avut parte de o schimbare radicală la cel de-al doilea concert. În seara de joi, 13 iunie, la Arena Națională din București, publicul l-a aplaudat, oferindu-i un final triumfător al colaborării cu Chris Martin și trupa Coldplay.

La primul concert din 12 iunie, Babasha a fost întâmpinat cu reacții mixte, fiind huiduit de mai bine de jumătate din spectatori. Cu toate acestea, determinarea și încrederea sa nu au fost zdruncinate. În seara următoare, pe 13 iunie, Babasha a urcat din nou pe scenă, fiind întâmpinat de această dată cu aplauze și apreciere din partea publicului.

Citește și:

Un spectator a postat pe Instagram: „Final cu aplauze, așa cum merită”, reflectând schimbarea de atitudine a publicului față de tânărul artist.

După concertul de joi, Babasha a împărtășit pe Instagram un mesaj emoționant, mulțumindu-le tuturor pentru susținere:

„Sunt împlinit sufletește că am văzut atâta solidaritate și atât de multă susținere”.

El a exprimat recunoștință pentru echipa Coldplay și a subliniat contrastul dintre cele două seri de concert ca fiind un act al destinului.

„Încep ușor, ușor să-mi revin din nebunia care s-a petrecut în ultimele două zile. Repet, este o veste pe care am primit-o pe neașteptate și sunt convins că oricine ar fi acceptat în locul meu această uriașă oportunitate”, a scris Babasha.

Citește și:

El a continuat, mulțumind tuturor celor care l-au susținut, de la oameni simpli la personalități publice precum Smiley, Loredana Groza, Selly și Amalia Năstase.

„Cred că este la voia lui Dumnezeu să fie așa mare contrast între cele două zile de concert. Sper din toată inima să apară schimbări și sunt împlinit sufletește că am văzut atâta solidaritate și atât de multă susținere din partea atâtor oameni normali, virali, vedete, toate națiile posibile, țigani, români și străini. Vreau doar să vă mulțumesc!”, a declarat Babasha.

După incidentul din prima seară, sprijinul comunității pentru Babasha a fost impresionant. Persoane publice din diverse domenii au transmis mesaje de încurajare și solidaritate, demonstrând că muzica are puterea de a uni oamenii dincolo de barierele culturale și sociale.

Citește și:

Kudika
14 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Cum se simte Emily Burghelea după accidentul suferit în Mauritius. Creatoarea de conținut a trecut printr-o primă operație

Emily a povestit pe rețelele de socializare despre momentele de panică prin care a trecut și își ține urmăritorii la curent cu starea ei de sănătate și procesul de recuperare.

...
Kudika

Ce vedete a ales Vlăduța Lupău pentru a fi nașii fiului ei cel mic, Isaia?

În august 2022, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Adi Rus, i-au ales numele rar Iair, un nume biblic care înseamnă lumină,... Kudika

 DWMT La Conac anunță noi artiști pentru ediția de anul acesta

 

După primele nume care au atras atenția la finalul primăverii, DWMT La Conac anunță cu entuziasm un alt val al lineup-ului său,... Kudika


Canapele living. Recomandări practice pentru achiziție

Avem pentru tine recomandări practice, care te vor ajuta să faci o alegere conștientă, luând în considerare dimensiunea, materialul și ergonomia. Află care sunt acestea!

...
Kudika

Turneul BORN PINK al trupei BLACKPINK, care a captivat lumea, ajunge pe marile ecrane, la Happy Cinema!

Cu un public de 1,8 milioane de participanți la concertele din turneu și recorduri globale doborâte, energia spectacolelor live ale trupei se mută în cinematografele din... Kudika

Motivul pentru care Adda a ajuns în conflict cu CRBL: „A vrut să mă pună la punct”. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Motivul pentru care Adda a ajuns în conflict cu CRBL: „A vrut să mă pună la punct”. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Adda a fost invitată în... Kudika