Setari Cookie-uri

Ronald Gavril, alături de Anamaria Prodan în urma scandalului cu Laurențiu Reghecampf: Sunt susținătorul ei...

Ronald Gavril și-a exprimat sprijinul necondiționat pentru Anamaria Prodan în urma scandalului recent cu Laurențiu Reghecampf.

Ronald Gavril, sportivul care trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Anamaria Prodan, a făcut primele declarații publice după recentul scandal în care aceasta este implicată alături de fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Într-un interviu acordat pentru emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, Gavril a subliniat că este alături de Anamaria în această perioadă dificilă.

Scandalul a izbucnit după ce Laurențiu Reghecampf a reclamat că i-a fost furat un skijet, iar poliția a intervenit pentru a rezolva situația. Anamaria Prodan a argumentat că skijetul este un bun comun, deoarece încă este căsătorită cu Reghecampf și l-a dus la reparații.

„O privesc cu liniște, cu pace și nu pot comenta prea multe pentru că nu cunosc persoana și prefer să mă abțin. O susțin pe Ana și sunt alături de ea”, a declarat Ronald Gavril în emisiune.

Citește și:

Sportivul a subliniat că preferă să nu se implice în discuțiile aprinse dintre Anamaria Prodan și fostul ei soț și a lăudat maturitatea acesteia în gestionarea situației.

Anamaria Prodan, pe de altă parte, a adus clarificări în legătură cu evenimentele din ultima perioadă, menționând că skijetul a fost dus la reparații conform acordului comun și că situația este una complicată din punct de vedere legal și personal.

„Ronald mi-a spus întotdeauna că nu are de ce să vorbească de el, că nu-l cunoaște. O maturitate și o bărbăție incredibile. Noi nu avem în casă subiecte legate de Reghecampf. Dacă se întâmplă ceva, eu îi spun doar atât «asta s-a întâmplat, o să vorbesc cu avocații»”, a explicat Anamaria Prodan în cadrul emisiunii.

Citește și:

Poliția, care a intervenit în cazul skijetului reclamat de Laurențiu Reghecampf, a menționat că nu au existat indicii care să ateste existența vreunei agresiuni fizice între părțile implicate în conflictul familial.


Kudika
14 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


De ce a refuzat Selly să mearga la Asia express?

De ce a refuzat Selly să participe la Asia Express 

Deși este un fan al emisiunii, el a refuzat oferta, explicând... Kudika


O NOUĂ VICTORIE: România învinge Armenia cu 3-1 și încheie preliminariile pentru WEURO 2025 cu șase victorii din șase posibile

Datorită parcursului excepțional tricolorele s-au calificat în play-off-ul pentru Campionatul European care se va juca în toamnă. Mai mult, în urma clasării pe primul... Kudika

Cum raspunde Selly la acuzațiile Ancăi Alexandrescu?

Cine este Anca Alexandrescu?

Anca Alexandrescu este o jurnalistă și realizatoare de emisiuni din România. Ea este cunoscută pentru emisiunea "Culisele Statului... Kudika


Irina Rimes lansează Dulce amară - portretul unei femei legendare

Irina Rimes o înfățișează ca pe o figură cu o personalitate distinctă, care știe cum să își impună... Maria Crisan


Gioconda - muza care inspiră - RAZI

Ea devine muza artistului, inspirându-l în procesul său creativ. Povestea se concentrează pe modul... Maria Crisan

DJ SAVA și Adriana Onci fac echipă din nou pentru un single fresh - Bella

Cu o voce puternică și o pasiune foarte mare pentru creație, Adriana Onci își încântă fanii cu fiecare piesă lansată. Prin originalitatea sa și abilitatea de a transmite emoție... Maria Crisan