Setari Cookie-uri

Reîntâlnire emoționantă la aeroport: Irinel Columbeanu și-a strâns fiica în brațe, după 6 ani de cand a plecat din România

După șase ani de la despărțirea lor, Irinel Columbeanu și fiica sa, Irina, s-au reîntâlnit într-un moment extrem de emoționant la aeroportul din București.

Una dintre cele mai mari dorințe ale lui Irinel Columbeanu s-a îndeplinit recent, atunci când fiica sa, Irina, pe care nu a mai văzut-o de șase ani, a revenit în România. Fostul milionar este în culmea fericirii după această reîntâlnire mult așteptată. Irina a decis că este momentul să-și viziteze tatăl, iar întâlnirea lor la aeroport a fost una extrem de emoționantă, marcată de gestul impresionant făcut de Irinel Columbeanu pentru fiica sa.

În vara anului 2018, Irinel Columbeanu și-a văzut fiica plecând în America pentru a locui alături de mama sa, Monica Gabor, și de partenerul acesteia, Mr. Pink. De atunci, Irinel și Irina au păstrat legătura, dar s-au întâlnit foarte rar. Vineri, 14 iunie, visul lui Irinel de a-și revedea fiica s-a împlinit, când Irina a sosit în România.

Citește și:

Chiar dacă și-a pierdut întreaga avere și locuiește acum într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu nu s-a uitat la bani pentru a-și întâmpina fiica așa cum se cuvine. Acesta i-a cumpărat Irinei un buchet superb de flori și a așteptat-o cu ochii în lacrimi la aeroport. Când și-a văzut tatăl, Irina a alergat în brațele lui, iar cei doi au petrecut momente îndelungate îmbrățișați.

După întâlnirea emoționantă de la aeroport, Irinel și Irina au plecat din București spre Cluj, unde vor petrece o săptămână împreună.

„Suntem la Cluj. Vom sta la nașul meu toată săptămână. Apoi Irina se va întoarce în America,” a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu s-a arătat impresionat de maturizarea fiicei sale și nu și-a ascuns mândria față de aceasta.

Citește și:

  „Irina este acum o domnișoară minunată. A crescut și s-a maturizat foarte mult. Sunt mândru de ea,” a mărturisit fostul milionar.


  Kudika
  17 Iunie 2024
  Echipa Kudika
  Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
  Ti-a placut acest articol?

  Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.