Setari Cookie-uri

Oana Roman își caută soț: Îmi trebuie liniște și sentimentul că cineva mă protejează...

Cum sună anunțul matrimonial postat de Oana Roman, după ce a decis că își dorește un partener de viață aproape?

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute figuri publice din România, este gata să își găsească un nou partener după despărțirea definitivă de Marius Elisei, în septembrie 2023. După un mariaj de lungă durată și o separare tumultuoasă, vedeta și-a anunțat dorința de a începe o nouă relație, căutând liniștea și protecția pe care nu le-a găsit în trecut.

După ce Marius Elisei și-a refăcut viața alături de o nouă parteneră, Oana Roman a decis că este timpul pentru un nou început. Vedeta a postat un anunț matrimonial pe un grup de Facebook, descriindu-se în câteva cuvinte și menționând ce își dorește de la viitorul partener.

„Dacă e bal, bal să fie! Rog seriozitate 48. Berbec. Copil – fetiță de 10 ani pe care o cresc singură. Divorțată după un mariaj mega toxic. Apar în ziare că aia e, sunt persoană publică și e ceva ce nu se va putea schimba. Deci vin la pachet cu asta. Am casă, masă, mașină și cățel de 40 kg. Restul… E cancan. Îmi trebuie liniște și sentimentul că cineva mă protejează pe mine şi cele două suflete ce le am în grijă. Și musai călătorii, călătoresc mult și e hobby-ul meu preferat. Iubesc Franța și Coasta de Azur mai mult decât orice loc, dar sunt încă multe locuri pe care încă nu le-am văzut”, a scris Oana Roman.

Citește și:

Deși Oana a solicitat discreție în postarea sa, cererea ei nu a fost respectată, iar anunțul a ajuns rapid pe mai multe site-uri de presă, stârnind interesul publicului.

„Vă rog eu nu mă dați la ziar cu postarea asta. Na, că am făcut-o și pe asta,” a încheiat ea mesajul.

La sfârșitul lunii mai, Oana Roman a petrecut câteva zile pe litoralul românesc, relaxându-se alături de prieteni. Pe contul său de Instagram, vedeta a postat o fotografie cu un bărbat misterios, ceea ce a generat speculații că și-ar fi găsit deja un nou partener. Cu toate acestea, Oana a clarificat că totul a fost doar o joacă.

„Să vă explic o treabă, dragilor ziariști, dragilor femei fără preocupări! Eu arunc momeli, pentru că îmi place să mă joc cu voi și voi le mușcați. Îmi place! Am spus și repet: viața mea privată este privată și va rămâne așa. Dacă voi avea sau am o relație sau pe cineva, nu veți ști, nu o să apară nicio poză, nu o să pun nicio poză și nu o să știți nimic. Tot ce apare, dacă apare ceva, e doar o joacă și o momeală, ca să mă amuz și să mă distrez, dar adevărul din spate…,” a declarat Oana Roman în mediul online.

Citește și:

Oana Roman și Marius Elisei au încercat de mai multe ori să salveze căsnicia lor, însă în toamna anului trecut au decis să se despartă oficial. În timp ce Marius și-a refăcut rapid viața amoroasă, Oana a preferat să ia lucrurile încet. Acum, vedeta este pregătită pentru o nouă relație, dorindu-și să găsească liniștea și protecția pe care le merită.


Kudika
17 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.