Setari Cookie-uri

Kate Middleton, prima apariție publică după diagnosticul de cancer, la parada „Trooping the Colour” alături de familie

În ciuda luptei sale continue cu cancerul, prințesa de Wales a radiat eleganță într-o rochie albă de la Jenny Packham și a transmis un mesaj de speranță și curaj. Prințesa a dezvăluit că tratamentul ei continuă, dar se bucură de fiecare zi, găsindu-și forța în sprijinul familiei și al publicului.

Prințesa de Wales, Kate Middleton, și-a făcut prima apariție publică după șase luni, participând la parada „Trooping the Colour” în onoarea regelui. Evenimentul a avut loc pe 15 iunie, iar prezența ei a fost primită cu emoție și bucurie de către public și familie.

Kate Middleton a fost văzută sosind la Palatul Buckingham împreună cu prințul William și copiii lor: prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. Fotografiile au surprins-o pe prințesă stând lângă fereastra mașinii, alături de familia sa. După sosirea la palat, familia regală a urcat în caleașcă pentru a saluta mulțimea adunată pe străzile Londrei.

Pentru această ocazie specială, Kate a ales o rochie albă creată de designerul ei preferat, Jenny Packham. Ținuta a fost completată de o pălărie asortată de la Philip Treacy și cercei cu perle, accentuând eleganța și rafinamentul prințesei. Prințul William a fost văzut îmbrăcat în uniformă, potrivit pentru solemnitatea evenimentului.

Citește și:

Cu o zi înainte de eveniment, Kate Middleton a oferit detalii despre starea sa de sănătate și tratamentul împotriva cancerului. Într-un mesaj emoționant postat pe pagina oficială de Instagram a prințului și prințesei de Wales, Kate a vorbit despre progresul tratamentului și despre provocările zilnice pe care le întâmpină.

„Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi în faţa corpului tău care se odihneşte. Dar, în zilele bune, când te simţi mai puternic, vrei să profiţi la maximum de faptul că te simţi bine”, a transmis prințesa Kate.

Mesajul a fost însoțit de o fotografie realizată de fotograful Matt Porteous, în care Kate este surprinsă lângă un copac, privind spre cer, în apropierea casei sale din Windsor.

Citește și:

Kate Middleton a dezvăluit că tratamentul ei este în curs și va mai dura câteva luni.

„Încă nu am ieşit din impas. Învăţ cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea. Luând fiecare zi aşa cum vine, ascultându-mi corpul şi permiţându-mi să îmi dau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca”, a mai spus prințesa.

Diagnosticul de cancer a fost anunțat public pe 22 martie, la scurt timp după o intervenție chirurgicală abdominală majoră pe care prințesa a suferit-o în ianuarie. Acesta a fost un șoc pentru public și pentru familia regală, dar Kate a arătat un curaj deosebit în fața provocărilor.

Apariția publică a lui Kate Middleton la parada „Trooping the Colour” nu a fost doar un simbol al rezistenței și determinării sale, ci și un moment de bucurie și speranță pentru mulți dintre admiratorii săi. Familia regală, în frunte cu prințul William și copiii lor, continuă să fie un pilon de sprijin și încurajare pentru prințesă în această perioadă dificilă.

Citește și:

Sursă foto - itmlux / Pixabey


Kudika
17 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.