Setari Cookie-uri

O vară plină de artă grație proiecțiilor speciale într-un cadru alternativ, marca Happy Cinema și Caro Cultura

Happy Cinema și Caro Cultura invită publicul la o serie de proiecții speciale de filme de artă, în perioada 03.07-28.08.2024. Astfel, începând cu luna iulie, bucureștenii se vor putea bucura de 9 filme de artă captivante, în fiecare miercuri, de la ora 21:00, la Hotel Caro din București – terasa La Hamace, loc în care natura întâlnește orașul, unde mintea și trupul se pot reconecta și unde arta este la loc de cinste. Proiecțiile din acest spațiu alternativ vor începe cu arta barocă a lui Bernini, continuă cu pictorii impresioniști și post-impresioniști – Pissarro și Van Gogh - și se încheie cu unul dintre cei mai influenți, populari și controversați artiști din ultimii 30 de ani, Jeff Koons.

„Suntem încântați să oferim publicului oportunitatea unei veri pline de artă prin proiecții speciale de filme de artă într-un cadru alternativ. Parteneriatul nostru cu Caro Cultura ne permite să aducem arta mai aproape de oameni, într-un mod accesibil și relaxant. Sperăm ca aceste proiecții să inspire și să ofere un moment de răgaz și de frumusețe tuturor participanților. Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună seri de neuitat, pline de artă și inspirație, pe terasa La Hamace a Hotelului Caro din București.”, a declarat Ecaterina Mateescu, administrator Happy Cinema.

Programul proiecțiilor:

03.07.2024 - Borromini and Bernini. A Challenge for Perfection

10.07.2024 - Titian. The Empire of Color

17.07.2024 - Vermeer The Greatest Exhibiton

Citește și:

24.07.2024 - Exhibition On Screen: The Danish Collector – Delacroix To Gauguin

31.07.2024 - Exhibition On Screen: Pissarro: Father of Impressionism

07.08.2024 - Sunflowers. The Mistery of Van Gogh’s Greatest Artworks

14.08.2024 - Munch. Love, ghosts and lady-vampires

21.08.2024 - Exhibition on Screen: Klimt and The Kiss

28.08.2024 - Jeff Koons. A Private Portrait

„Pentru al cincilea an consecutiv, vă așteptăm într-un spațiu alternativ, să ne delectăm cu nouă filme de artă. Caro Cultura este un proiect independent, pornit din dragoste pentru cultură, care își propune să aducă publicul bucureștean mai aproape de artele frumoase. Johan Huizinga spunea „Dacă vrem să păstrăm cultura, trebuie să continuăm să o creăm”. Astfel, proiectul nostru a debutat în anul 2020 și se desfășoară în vara fiecarui an, propunând oaspeților spectacole de teatru, vizionări de filme de artă și alte evenimente culturale. Sub deviza “Follow nature, follow art”, am construit un spațiu unde totul vorbește despre relaxare: grădina urbană, hamace, șipotul apei din mica noastră cascadă dar și gustul cafelei de specialitate de la terasa La Hamace.”, a declarat Camelia Mihailescu, fondator Caro Cultura.

Citește și:

Biletele se pot achiziționa online de pe https://happycinema.ro/happy-cinema-hotel-caro, la prețul de 30 lei. Filmele sunt în limba engleză, cu subtitrare în limba română. Filmele de artă pot fi urmărite și la cinematografele Happy Cinema din țară, în orașe precum Bacău, Bistrița, Botoșani sau Buzău.


Kudika
18 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.