Setari Cookie-uri

Gestul surprinzător al lui Tudor Chirilă față de Mircea Solcanu în spitalul din Viena

Tudor Chirilă l-a vizitat pe Mircea Solcanu în spitalul din Viena, unde fostul prezentator TV era internat după o operație pentru o tumoră la cap.

Mircea Solcanu, fostul prezentator al emisiunii „Poveștiri adevărate” de la Acasă TV, a făcut dezvăluiri emoționante despre un episod neașteptat din viața sa, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță. După ce s-a retras din lumina reflectoarelor și a înfruntat mari probleme de sănătate, Solcanu a povestit despre vizita surprinzătoare a lui Tudor Chirilă în spitalul din Viena, unde a fost operat pentru o tumoră la cap.

În urmă cu 10 ani, Mircea Solcanu a fost operat într-un spital din Viena, după ce medicii i-au descoperit o tumoră la cap. Solcanu și-a amintit cu emoție momentul în care, imediat după operație, l-a văzut pe Tudor Chirilă intrând în camera sa. Vizita a fost o surpriză totală, deoarece cei doi nu se cunoșteau personal și nu vorbiseră niciodată înainte.

Citește și:

„Când m-am trezit din operație m-au dus în camera mea și stăteam întins, că mă durea capul… de unde stăteam eu în pat vedeam ușa de la coridorul de la intrare. Și-l văd pe Vlad Voiculescu că intră și după el intră Tudor Chirilă. Am crezut că încă sunt anesteziat. Eu până atunci nu m-am văzut niciodată în viața mea cu Tudor Chirilă. Nu ne știam, dar îl știam ca artist. El probabil știa că sunt ăla de pe la televizor. După mi-am dat seama că e pe bune și zic «Băi frate, ce mi-au pus de îl văd pe Tudor Chirilă?». El a zis «Mă aflam la Viena și am aflat că te-ai operat și am venit să te văd»”, a povestit Solcanu.

Vizita lui Tudor Chirilă l-a emoționat profund pe Solcanu, care a mărturisit că prezența artistului i-a ridicat moralul într-un moment extrem de dificil.

Citește și:

„Am vrut să țip pe holul spitalului «Băi, la mine a venit Tudor Chirilă la spital!». Deja nu mă mai durea nicio operație, deși nu trecuseră mai mult de 24 ore. M-am dus cu el într-un loc special unde puteai să vorbești și tot nu îmi venea să cred. Vezi… am plecat eu singur, dar a venit Tudor Chirilă la mine la spital! El era prieten cu Vlad Voiculescu și așa a ajuns la mine la spital. A contat enorm că a venit”, a mărturisit fostul prezentator.

Mircea Solcanu a petrecut 10 zile în spitalul din Viena, o perioadă considerată lungă pentru standardele locale. După operație, Solcanu a rămas fără auz la urechea dreaptă, dar se simte recunoscător pentru că și-a revenit relativ bine.

„Slavă Domnului, binișor. Nu mă mai mișc ca la 20 de ani, dar probleme majore din cauza tumorii nu am. Doar frustrarea care vine la pachet cu pierderea auzului. Tumoarea pe care am avut-o mi-a spart timpanul de la urechea dreaptă. Și, în timp, am rămas fără auz deloc la urechea dreaptă”, a spus Solcanu în februarie 2022.

Citește și:

Kudika
18 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Ce și-a dorit Shannen Doherty să se întâmple cu corpul ei după moartea sa. Dorința respectată de familie: Să o amestecați bine..

Sâmbătă, 13 iulie, lumea filmului și fanii din întreaga lume au fost zguduiți de vestea trecerii în neființă a actriței Shannen Doherty. Cunoscuta actriță din serialele... Kudika


Mărturisire șocantă la Insula Iubirii: Această traumă Nu mi se va vindeca niciodată” - Concurentul recunoaște abuzul!

În timpul emisiunii, un cuplu a dezvăluit cum el a ajuns să arunce animalele de companie ale partenerei pe geam. Dezvăluirea a stârnit reacții puternice din partea telespectatorilor... Kudika

Ce pretenții culinare a avut Wiz Khalifa după momentul controversat de pe scenă: I-a fost foarte foame și a cerut două...

Janni Alexandridis, câștigătorul sezonului 12 al emisiunii „Chefi la cuțite”, a fost bucătarul personal al artiștilor prezenți la festivalul Beach, Please! din Costinești, care... Kudika


Cum răspunde Selly controverselor după festivalul Beach, Please: Cel mai mare festival din lume

Festivalul „Beach, Please!” s-a încheiat. Considerat cel mai mare festival de muzică hip hop din lume, conform declarațiilor lui Selly, evenimentul a durat 5 zile și a avut loc... Kudika


8 imagini
Andrei și Cristina Rotaru de la Insula Iubirii: Transformarea lor uimitoare în ultimii zece ani

Andrei și Cristina Rotaru au devenit cunoscuți în lumea televiziunii prin participarea lor în emisiunea „Mireasa” în anul 2014, unde au format un cuplu în... Kudika

Insula Iubirii sezonul 8: Cum arăta Iustina Loghin înainte de operațiile plastice?

Iustina Loghin și Cornel Luchian de la Insula Iubirii

Chiar dacă există o diferență semnificativă de vârstă între ei, concurenții de la Insula Iubirii se înțeleg... Kudika