Setari Cookie-uri

Curg comentariile legate de anunțul matrimonial al Oanei Roman. Ce au avut de zis Teo Trandafir și Ilinca Vandici

Oana Roman a surprins recent publicul printr-un anunț matrimonial postat pe Facebook, unde și-a exprimat așteptările pentru un viitor partener. Gestul său curajos a fost discutat în emisiunea „Follow Us” de către Teo Trandafir și Ilinca Vandici, care au comentat cu ironie, dar și cu admirație inițiativa vedetei.

Recent, Oana Roman a reușit să capteze din nou atenția publicului printr-o postare neașteptată pe rețelele de socializare. Vedeta și-a făcut mult curaj și a postat un anunț matrimonial pe Facebook, în care a dezvăluit ce așteptări are de la un viitor partener și ce poate oferi într-o relație. Reacțiile nu au întârziat să apară, inclusiv din partea colegelor sale de breaslă, Teo Trandafir și Ilinca Vandici.

În cadrul emisiunii lor de la Kanal D2, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au discutat despre gestul curajos al Oanei Roman. Ambele s-au arătat surprinse de această inițiativă, comentând în mod ironic, dar și admirativ.

Teo Trandafir a fost prima care a adus în discuție subiectul, ironizând ușor situația, dar și admirând curajul Oanei.

Citește și:

„Am găsit un anunț postat de Oana Roman, nu știu dacă e adevărat sau nu. Ea dă câte una de asta să vadă ce se întâmplă. Eu înțeleg că s-a prezentat, vrea un suflet care să o protejeze, zice femeia clar. Întrebarea mea este dacă o fi pe bune. Și-a pus cumva viața pe site”, a spus Teo.

Ilinca Vandici a continuat discuția, arătându-și și ea surprinderea față de gestul Oanei Roman.

„Am citit undeva că a lăsat scris ‘să nu mă dați la presă’. E un fel de ironie cumva, să nu mă spuneți. Ai fi avut curaj să faci așa ceva?”, a întrebat Ilinca, la care Teo a răspuns că nu ar fi avut niciodată curajul, dar că admiră acest gest.

În cadrul emisiunii „Follow Us”, cele două au continuat să comenteze subiectul, exprimându-și admirația față de curajul Oanei Roman.

Citește și:

„Eu dacă mă apucam să scriu, ieșea o belea, că sunt vai de capul meu”, a mărturisit Teo.

Ilinca a adăugat: „Dacă am vrea să fim rele, am putea, însă noi alegem întotdeauna să fim bune.”

Oana Roman a fost deschisă și sinceră în anunțul său, menționând că nu caută lucruri materiale, ci liniște și protecție.

„Dacă e bal, bal să fie! Rog seriozitate 48. Berbec. Copil – fetiță de 10 ani pe care o cresc singură. Divorțată după un mariaj mega toxic. Apar în ziare că aia e, sunt persoană publică și e ceva ce nu se va putea schimba. Deci vin la pachet cu asta. Am casă, masă, mașină și cățel de 40 kg. Restul… E cancan. Îmi trebuie liniște și sentimentul că cineva mă protejează pe mine și cele două suflete ce le am în grijă. Și musai călătorii, călătoresc mult și e hobby-ul meu preferat. Iubesc Franța și Coasta de Azur mai mult decât orice loc, dar sunt încă multe locuri pe care încă nu le-am văzut”, a transmis Oana Roman.

Citește și:

  Deși Oana a rugat să nu fie „dată la ziar” cu postarea sa, aceasta a ajuns rapid pe site-urile de presă, demonstrând încă o dată interesul publicului pentru viața vedetei.

  „Vă rog eu nu mă dați la ziar cu postarea asta. Na, că am făcut-o și pe asta”, a încheiat Oana Roman.


  Kudika
  19 Iunie 2024
  Echipa Kudika
  Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
  Ti-a placut acest articol?

  Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.