Setari Cookie-uri

Connect-r și Misha s-au împăcat? Mesajul care l-a dat de gol pe artist

Connect-r și Misha par să fi revenit la sentimente mai bune. Totuși, au reluat povestea de iubire și au uitat trecutul?

Misha și Connect-R au trăit o poveste de dragoste intensă și frumoasă, încununată de nașterea fiicei lor, Maya. După cinci ani de căsnicie, în 2018, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, punând capăt relației lor printr-un divorț. Totuși, în ciuda despărțirii, au rămas apropiați, menținând o relație cordială și concentrându-se pe creșterea și educația fetiței lor.

Despărțirea dintre Misha și Connect-R a fost una pașnică, fără scandaluri publice sau conflicte majore. Ambii au ales să pună pe primul loc binele fiicei lor, lăsând orgoliile deoparte. Au continuat să petreacă timp împreună, inclusiv în vacanțe, pentru a-i oferi Mayei o copilărie cât mai normală și fericită.

În cartea sa, Connect-R a recunoscut că a fost infidel față de Misha de mai multe ori, ceea ce a contribuit la destrămarea mariajului lor. Misha a făcut sacrificii personale, renunțând la cariera sa pentru a se dedica familiei, doar pentru a fi trădată. Cu toate acestea, cei doi au reușit să mențină o relație pozitivă, de dragul Mayei.

Citește și:

Recent, Connect-R a stârnit speculații și emoții în rândul fanilor printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Artistul a publicat un videoclip în care Misha este surprinsă pieptănând-o pe Maya, pe fundal rulând o melodie romantică cu versuri sugestive: „Și m-am îndrăgostit de tine”. Acest detaliu a alimentat speculațiile și speranțele fanilor cu privire la o posibilă împăcare între cei doi.

@connectr2021 ♬ De Tine - Cortes & Connect-R

Postarea lui Connect-R a declanșat un val de comentarii entuziaste din partea internauților. Mulți au exprimat speranța că cei doi vor reîncepe relația de cuplu:

„S-a împăcat cu Misha?” / „Lângă așa o frumusețe, te îndrăgostești în fiecare zi!” / „Dragoste nelimitată!” / „Superbe fete! O familie minunată.” / „Cei mai frumoși sunteți împreună.” / „Cea mai frumoasă familie! Sunteți minunați toți 3.” / „Fă tot ce trebuie ca să vă reîmpacați ca soț și soție, pentru că sunteți superbi împreună.”

Citește și:

Kudika
20 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


 Delia și Antonia lansează videoclipul oficial al piesei eRai, prima colaborare a celor două artiste

"eRai" a fost compusă de Delia și Alex Cotoi, versuri Delia, producție Alex Cotoi. Videoclipul a fost regizat de Bogdan Daragiu și Delia, DoP Bogdan Daragiu, producție video... Maria Crisan


O armonie de sentimente: Lacrimi și Săruturi - Zodier

Creditele pentru ,,Lacrimi și Săruturi" merg către Zodier pentru versuri, iar pentru muzică și producție, artistul a fost ajutat de Alexandru Turcu. 

Maria Crisan
Monica Gabor, reacție neașteptată după plecarea Irinei Columbeanu din România

Vizita Irinei Columbeanu în România a fost una extrem de emoționantă nu doar pentru adolescentă și tatăl ei, Irinel, ci și pentru cei de acasă. Recent, Monica Gabor a postat pe... Kudika


Cum se simte Emily Burghelea după accidentul suferit în Mauritius. Creatoarea de conținut a trecut printr-o primă operație

Emily a povestit pe rețelele de socializare despre momentele de panică prin care a trecut și își ține urmăritorii la curent cu starea ei de sănătate și procesul de recuperare.

...
Kudika

Ce vedete a ales Vlăduța Lupău pentru a fi nașii fiului ei cel mic, Isaia?

În august 2022, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Adi Rus, i-au ales numele rar Iair, un nume biblic care înseamnă lumină,... Kudika

 DWMT La Conac anunță noi artiști pentru ediția de anul acesta

 

După primele nume care au atras atenția la finalul primăverii, DWMT La Conac anunță cu entuziasm un alt val al lineup-ului său,... Kudika