Setari Cookie-uri

Irina Columbeanu, lăudată la venirea în România pentru aspectul natural: E dulce și e normală...

Adolescentei i-au fost adresate numeroase cuvinte de laudă pentru atitudinea sa matură și aspectul fizic natural.

Irina Columbeanu, fiica celebrului cuplu Monica Gabor și Irinel Columbeanu, a revenit recent în România după șase ani petrecuți în Statele Unite. Întoarcerea sa a fost un motiv pentru a-și revedea tatăl, pe care nu l-a mai întâlnit față în față de foarte mult timp. Reîntâlnirea a fost un moment emoționant, marcând o perioadă de reconectare și de petrecere a timpului de calitate împreună.

Irina Columbeanu a surprins pe toată lumea cu atitudinea sa matură și plină de respect față de tatăl său. Adolescentei i-a fost lăudat nu doar bunul simț și educația aleasă, ci și aspectul fizic natural și firesc. La vârsta adolescenței, când multe tinere recurg la diverse proceduri estetice, Irina a ales să rămână simplă și autentică, ceea ce i-a adus multe cuvinte de laudă.

Citește și:

Personalități media precum Teo Trandafir și Ilinca Vandici au fost profund impresionate de Irina Columbeanu. În emisiunea sa, Teo Trandafir a apreciat naturalețea și simplitatea Irinei, subliniind că aceasta nu a cedat presiunilor de a-și modifica aspectul prin intervenții estetice.

„Irinel Columbeanu și-a revăzut după ani fetița și a fost un moment emoționant, privirile lor au fost într-un fel. Asta mică e dulce și e normală. (…) Uită-te cât e de frumoasă și de dulce, și fără buze, și fără gene. Da, e un copil”, a spus Teo Trandafir, admirând firescul adolescentei.

Ilinca Vandici a completat aprecierea, remarcând cât de diferită este Irina față de multe fete de vârsta ei, care adesea par mult mai mature din cauza intervențiilor estetice.

Citește și:

„Dacă ne gândim ce ținute am văzut la balurile de aici. Da, la 17 ani arată de 25.”, a comentat Ilinca Vandici, referindu-se la tendințele exagerate în rândul tinerelor de a-și modifica aspectul pentru a părea mai mature.

Irina Columbeanu a demonstrat că educația primită în Statele Unite și valorile familiale solide au avut un impact pozitiv asupra dezvoltării sale. Tânăra a fost apreciată nu doar pentru aspectul său fizic natural, ci și pentru comportamentul respectuos și maturitatea emoțională arătată în relația cu tatăl său.


Kudika
20 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


6 imagini
Irina i-a spus tatălui său, Irinel Columbeanu, să nu vină în America: Mă anunță ea când...

Fostul om de afaceri Irinel Columbeanu pare să-și fi găsit un nou echilibru în viață, adaptându-se la o realitate mai modestă și departe de faima și avuțiile care l-au definit... Kudika


6 imagini
Irinel Columbeanu își dorește să îl cunoască pe viitorul său ginere! Irina are primul iubit:  E normal să aibă o relație

Viața lui Irinel Columbeanu a căpătat un alt sens în ultimii ani, iar fostul om de afaceri trăiește acum într-un azil, departe de fiica sa, căreia îi duce dorul. Recent,... Kudika

Cum se simte Emily Burghelea după accidentul suferit în Mauritius. Creatoarea de conținut a trecut printr-o primă operație

Emily a povestit pe rețelele de socializare despre momentele de panică prin care a trecut și își ține urmăritorii la curent cu starea ei de sănătate și procesul de recuperare.

...
Kudika

Ce vedete a ales Vlăduța Lupău pentru a fi nașii fiului ei cel mic, Isaia?

În august 2022, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Adi Rus, i-au ales numele rar Iair, un nume biblic care înseamnă lumină,... Kudika


 DWMT La Conac anunță noi artiști pentru ediția de anul acesta

 

După primele nume care au atras atenția la finalul primăverii, DWMT La Conac anunță cu entuziasm un alt val al lineup-ului său,... Kudika

Canapele living. Recomandări practice pentru achiziție

Avem pentru tine recomandări practice, care te vor ajuta să faci o alegere conștientă, luând în considerare dimensiunea, materialul și ergonomia. Află care sunt acestea!

...
Kudika