Setari Cookie-uri

Claudia Pătrașcanu și Bianca Drăgușanu, noi dezvăluiri surprinzătoare despre conflictul lor: A fost la mine acasă...

Claudia Pătrașcanu și Bianca Drăgușanu au făcut noi dezvăluiri surprinzătoare despre conflictul lor, întâlnindu-se pe 19 iunie la Judecătoria Constanța.

Într-un nou episod al tensiunilor dintre Claudia Pătrașcanu și Bianca Drăgușanu, noi detalii ies la iveală cu privire la relația tensionată dintre cele două vedete. Claudia Pătrașcanu a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre conflictul său cu Bianca Drăgușanu, care s-a intensificat de-a lungul ultimului an.

Cu ceva timp în urmă, Bianca Drăgușanu i-a cerut explicații Claudiei după ce aceasta a făcut diverse afirmații despre ea. Se pare că aceste declarații au ofensat-o pe fosta iubită a lui Gabi Bădălău, determinând-o să o acționeze pe Claudia în judecată. Însă, procesul inițial nu a fost singurul: Bianca a deschis mai multe acțiuni legale împotriva cântăreței.

Pe 19 iunie, cele două s-au întâlnit la Judecătoria Constanța pentru un nou termen din cadrul unuia dintre procesele lor. În acest context, Claudia Pătrașcanu a dezvăluit că Bianca Drăgușanu a vizitat-o la domiciliul său într-o tentativă de reconciliere. Cântăreața a declarat că își dorește încheierea rapidă a conflictului și a subliniat caracterul pașnic al întâlnirii lor.

Citește și:

„Consider că acest proces este doar o invenție și cam atât. Trebuie să se termine. Plus de asta, doamna Calintir a fost la mine acasă, nu avem nicio treabă, suntem aici, la proces. O să vedem ce se întâmplă. Asta vă spun, că doamna Drăgușanu a fost la mine acasă. Am vorbit, nu s-a întâmplat nimic. Foarte de curând, în perioada sărbătorilor. Eu sunt un om pașnic,” a declarat Claudia Pătrașcanu pentru emisiunea „Xtra Night Show”.

De cealaltă parte, Bianca Drăgușanu a clarificat contextul vizitei sale la domiciliul Claudiei. Ea a explicat că a fost acolo împreună cu Gabi Bădălău, de care ulterior s-a despărțit, pentru a lua copiii pe care acesta îi are cu Claudia.

„Nu am fost acasă, am fost să luăm copiii la momentul acela, de 1 Mai. Și am fost să luăm copiii și am fost în fața casei, dar nu am fost la dânsa acasă. Evident că niciuna dintre noi nu ne-am dorit acest lucru și e o chestie care te stoarce cumva de energie,” a spus Bianca Drăgușanu.

Citește și:

Anul trecut, Bianca a acționat-o în judecată pe Claudia Pătrașcanu pentru defăimare și a obținut câștig de cauză în instanță. Cu toate acestea, blondina nu s-a oprit aici și a depus și o plângere penală împotriva cântăreței. Bianca susține că afirmațiile Claudiei i-au afectat imaginea și au dus la pierderea unor contracte de publicitate, motiv pentru care a inițiat un nou proces, cerând despăgubiri de 50.000 de euro.

Miercuri, 19 iunie, cele două au discutat în fața instanței, Claudia exprimându-și dorința de a încheia rapid acest conflict. Rămâne de văzut cum se va rezolva această situație complexă, care a captat atenția publicului și a generat numeroase speculații în presă.


Kudika
21 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Claudia Pătrășcanu, dată din nou în judecată de familia Bădălău: Ei au vrut procesul ăsta, și se va afla totul...

Claudia Pătrășcanu se confruntă, încă o dată, cu momente dificile în viața sa, pe fondul unor acuzații dure aduse de familia Bădălău. Fosta soacră a vedetei susține că... Kudika


Claudia Pătrășcanu, decizie neașteptată! Artista vrea să se retragă la mănăstire

Claudia Pătrășcanu și-a surprins fanii cu cea mai nouă declarație a sa, aceea privind retragerea la o mănăstire în perioada Postului Crăciunului. Într-un interviu recent... Kudika

Monica Gabor, reacție neașteptată după plecarea Irinei Columbeanu din România

Vizita Irinei Columbeanu în România a fost una extrem de emoționantă nu doar pentru adolescentă și tatăl ei, Irinel, ci și pentru cei de acasă. Recent, Monica Gabor a postat pe... Kudika


Cum se simte Emily Burghelea după accidentul suferit în Mauritius. Creatoarea de conținut a trecut printr-o primă operație

Emily a povestit pe rețelele de socializare despre momentele de panică prin care a trecut și își ține urmăritorii la curent cu starea ei de sănătate și procesul de recuperare.

...
Kudika

Ce vedete a ales Vlăduța Lupău pentru a fi nașii fiului ei cel mic, Isaia?

În august 2022, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Adi Rus, i-au ales numele rar Iair, un nume biblic care înseamnă lumină,... Kudika

 DWMT La Conac anunță noi artiști pentru ediția de anul acesta

 

După primele nume care au atras atenția la finalul primăverii, DWMT La Conac anunță cu entuziasm un alt val al lineup-ului său,... Kudika