Setari Cookie-uri

Ana Baniciu a dezvăluit numele fiului ei! Prima imagine cu micuțul

Ana Baniciu este o proaspătă mămică tare mândră! Fiul ei este superb, iar recent vedeta i-a dezvăluit numele ales.

Bucurie mare în familia Baniciu! Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au devenit părinți pentru prima dată pe 4 iunie, când a venit pe lume fiul lor, Aris. Artista și-a surprins fanii cu noi imagini emoționante alături de bebelușul lor, dezvăluind în premieră numele ales pentru micuț.

Ana Baniciu a postat pe Instagram o fotografie adorabilă în care apare alături de soțul și fiul ei, în livingul noii lor case. Spre bucuria fanilor, de această dată chipul lui Aris se vede parțial, marcând un moment special pentru toți cei care le urmăresc cu interes povestea de familie.

„Noi doi și Aris”, a scris artista în mesajul care însoțește imaginea, dezvăluind astfel numele fiului lor.

Reacțiile prietenilor și fanilor nu au întârziat să apară.

Citește și:

„Abia aștept să-l cunosc”, a comentat artista Giulia Anghelescu. „Adorabili”, a adăugat Raluka, care va avea onoarea de a-l boteza pe micuț.

Nașterea lui Aris a avut loc mai devreme decât era planificat, fiind preconizată inițial pentru 12 iunie. Complicațiile apărute au grăbit venirea pe lume a bebelușului, dar, din fericire, acesta s-a născut sănătos. Ana Baniciu a împărtășit cu fanii momentele dificile prin care a trecut în timpul nașterii, explicând că, deși a avut o sarcină ușoară până în ultimele luni, a început să resimtă oboseala pe final.

Vedeta a dezvăluit că și-a dorit foarte mult să nască natural, având o toleranță ridicată la durere, dar a optat pentru cezariană din cauza riscurilor apărute.

Citește și:

„Discuția cu medicul care mi-a monitorizat sarcina a fost în felul următor. Îmi doresc extrem de mult, încă de la început mi-am dorit să nasc natural și să găsesc un medic care să mă susțină în acest demers, însă l-am rugat ca în momentul în care există orice fel de mic risc, acesta să mă anunțe, nu vreau să risc în niciun fel nimic și atunci facem cezariană fără probleme”, a mărturisit Ana Baniciu.


Kudika
21 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.