Setari Cookie-uri

Ilona Brezoianu și Andrei Alexandru au spus DA! Actrița și iubitul ei s-au căsătorit civil

Ilona Brezoianu și iubitul ei, Andrei Alexandru, au făcut pasul cel mare. Cei doi s-au căsătorit civil sâmbătă, într-o ceremonie restrânsă.

La sfârșitul săptămânii trecute, actrița Ilona Brezoianu și iubitul ei, Andrei Alexandru, au făcut pasul cel mare. Cei doi au avut cununia civilă într-o ceremonie restrânsă, înconjurați de familie și prieteni apropiați. Evenimentul a avut loc sâmbătă, într-un cadru intim și ferit de ochii curioșilor, exact așa cum și-au dorit cei doi îndrăgostiți.

Ilona Brezoianu, cunoscută pentru rolurile sale de la Antena 1, a dezvăluit că ceremonia civilă a fost planificată cu o lună în avans.

„Nu a durat mult să organizăm. A fost ceva extrem de restrâns, doar cu familia și câțiva prieteni și cam atât, adică nu a fost o mare desfășurare de forțe. Am mers după la un restaurant și cam asta a fost tot,” a mărturisit vedeta.

Citește și:

După cununia civilă, actrița și iubitul ei au planuri pentru o nuntă la fel de intimă. Ilona Brezoianu a declarat că își dorește ca în cea mai importantă zi din viața ei să fie înconjurată doar de cei dragi.

„Noi o să facem și petrecerea, dar va fi o petrecere la fel de restrânsă cu 50 de persoane, doar cu prietenii și familia, tot la fel. La cununia civilă am avut 20 de persoane, și la petrecere vom avea 50,” a explicat vedeta.

Deși evenimentul a fost restrâns, atmosfera a fost una plină de emoție și bucurie. Familia și prietenii apropiați au fost alături de Ilona și Andrei în acest moment special, contribuind la crearea unor amintiri de neuitat. Cuplul a sărbătorit apoi la un restaurant, unde au continuat festivitățile într-un mod simplu și elegant.

Citește și:

Ilona Brezoianu și Andrei Alexandru au reușit să păstreze discreția în ceea ce privește relația lor, iar acest eveniment nu a făcut excepție. Cei doi au preferat să își trăiască momentele importante departe de lumina reflectoarelor, concentrându-se pe ceea ce contează cu adevărat: dragostea și fericirea lor împărtășită cu cei mai apropiați oameni din viața lor.


Kudika
25 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Gioconda - muza care inspiră - RAZI

Ea devine muza artistului, inspirându-l în procesul său creativ. Povestea se concentrează pe modul... Maria Crisan


DJ SAVA și Adriana Onci fac echipă din nou pentru un single fresh - Bella

Cu o voce puternică și o pasiune foarte mare pentru creație, Adriana Onci își încântă fanii cu fiecare piesă lansată. Prin originalitatea sa și abilitatea de a transmite emoție... Maria Crisan

Francis On My Mind și Killa Fonic lansează piesa Dernière Cigarette

„Dernière Cigarette" este o combinație captivantă de stiluri muzicale, îmbinând talentul unic al lui Killa Fonic, cunoscut pentru versurile sale... Maria Crisan


Simplu și complex precum ai spune Voila - M.G.L. x Erika Isac

Maria Crisan


5 imagini
Beach, Please aduce zeci de mii de turiști la Costinești, dar dezamăgește un invitat special! Cum arată o cazare ca în Africa

Festivalul "Beach, Please!" a transformat stațiunea Costinești într-un magnet pentru zeci de mii de turiști dornici să vadă pe scenă artiști internaționali de renume precum Rick... Kudika

7 imagini
Simona Halep, apariție spectaculoasă la nunta lui Ianis Hagi. Cu cine a venit însoțită tenismena?

Duminică, 14 iulie, Palatul Știrbey din Buftea a fost martorul unui eveniment de excepție: căsătoria religioasă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase, urmată de o petrecere fastuoasă cu peste 500 de... Kudika