Setari Cookie-uri

Ce spune Alexandru Ciucu despre întâlnirea fetițelor sale cu noua lui parteneră de viață: O perioadă foarte dificilă...

Ce spune Alexandru Ciucu despre perioada prin care trec fetițele sale?

Cele două fetițe ale lui Alexandru Ciucu și ale Alinei Sorescu au încheiat anul școlar și se pregătesc pentru o vacanță specială alături de tatăl lor. Designerul a dezvăluit că destinația aleasă este Roma, un oraș plin de istorie și frumusețe, pe care dorește să îl împărtășească cu fiicele sale.

Alexandru Ciucu a mărturisit că Roma este un oraș foarte drag lui, având legături personale din perioada în care a studiat în Italia.

„Da, vreau să mergem la Roma. N-am fost niciodată cu ele la Roma. Este un oraș foarte frumos, foarte important. Are foarte multă istorie, inclusiv pe partea de religie. Vreau să vizităm Vatican, Basilica di San Pietro,” a declarat Ciucu pentru Cancan.

După explorarea Romei, Alexandru Ciucu și fetițele sale vor merge la mare, tot în Italia.

Citește și:

„O să fiu un fel de ghid. Și dup-aia mergem undeva la mare, tot în Italia, am găsit un hotel frumos cu o plajă pentru copii. Eu și fetele,” a adăugat el.

În ceea ce privește integrarea unei noi partenere în viața fiicelor sale, Alexandru Ciucu a fost sincer și precaut.

„Momentan, nu văd lucrul ăsta posibil. Nu simt să fac lucrul ăsta, cred că copiii trec momentan printr-o perioadă foarte dificilă pentru ei. Nu există o astfel de persoană și dacă ar exista, la un moment dat, nu văd prea important să o cunoască neapărat copiii,” a explicat el, pentru sursa citată mai sus.


Kudika
25 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.