Setari Cookie-uri

Monica Gabor și-a susținut fiica să vină în România: E și femeia vieții mele...

Monica Gabor a susținut-o pe Irina în această vizită, iar tânăra și-a exprimat recunoștința față de ambii părinți pentru sprijinul lor constant.

După șase ani petrecuți în America alături de mama ei, Monica Gabor, Irina Columbeanu, în vârstă de 16 ani, a revenit în România pentru a-și revedea tatăl, pe Irinel Columbeanu. Vizita adolescentei în țară a fost un eveniment deosebit de emoționant pentru amândoi, având în vedere circumstanțele dificile în care se află fostul milionar, care acum trăiește la un azil.

Pe 14 iunie, Irina Columbeanu a aterizat în România, fiind întâmpinată cu brațele deschise de tatăl ei. Irinel Columbeanu a așteptat-o pe fiica sa cu un buchet superb de flori, iar revederea a fost plină de emoții și lacrimi de bucurie. Cei doi s-au îmbrățișat îndelung, marcând un moment mult așteptat după o perioadă atât de lungă de separare.

Citește și:

Monica Gabor nu doar că nu s-a opus venirii fiicei sale în România, dar a și susținut-o activ pe Irina în acest demers. Într-un interviu acordat pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”, Irina a exprimat recunoștința față de mama sa:

„M-a susținut, chiar m-a ajutat foarte mult să ajung aici”.

Irinel Columbeanu a exprimat, de asemenea, mulțumiri pentru sprijinul fostei sale soții, afirmând că aceasta a fost femeia vieții lui, lucru confirmat și de Irina.

Irina Columbeanu: „E și femeia vieții mele!”

La revenirea în țară, Irina a vorbit despre dorul pe care l-a simțit față de tatăl ei și de România.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă,” a spus Irina.

Citește și:

Ea a adăugat că este extrem de recunoscătoare tatălui său pentru sacrificiile făcute și pentru sprijinul oferit de-a lungul anilor.

Irina a transmis un mesaj emoționant tatălui ei, Irinel Columbeanu, evidențiind generozitatea, umorul și înțelepciunea acestuia:

„Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept.”

Pentru Irinel Columbeanu, revederea cu fiica sa a fost cel mai frumos și fericit moment din această vară.

„O iubesc foarte mult pe Irina și îi urez bine ai venit în țara ta natală,” a declarat el, vizibil emoționat.

În timpul șederii sale în România, Irina Columbeanu a călătorit la Cluj și și-a vizitat rudele din Bacău, reînnoind legăturile cu locurile și oamenii dragi de acasă.

Citește și:

Kudika
25 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Ce și-a dorit Shannen Doherty să se întâmple cu corpul ei după moartea sa. Dorința respectată de familie: Să o amestecați bine..

Sâmbătă, 13 iulie, lumea filmului și fanii din întreaga lume au fost zguduiți de vestea trecerii în neființă a actriței Shannen Doherty. Cunoscuta actriță din serialele... Kudika


Mărturisire șocantă la Insula Iubirii: Această traumă Nu mi se va vindeca niciodată” - Concurentul recunoaște abuzul!

În timpul emisiunii, un cuplu a dezvăluit cum el a ajuns să arunce animalele de companie ale partenerei pe geam. Dezvăluirea a stârnit reacții puternice din partea telespectatorilor... Kudika

Ce pretenții culinare a avut Wiz Khalifa după momentul controversat de pe scenă: I-a fost foarte foame și a cerut două...

Janni Alexandridis, câștigătorul sezonului 12 al emisiunii „Chefi la cuțite”, a fost bucătarul personal al artiștilor prezenți la festivalul Beach, Please! din Costinești, care... Kudika


Cum răspunde Selly controverselor după festivalul Beach, Please: Cel mai mare festival din lume

Festivalul „Beach, Please!” s-a încheiat. Considerat cel mai mare festival de muzică hip hop din lume, conform declarațiilor lui Selly, evenimentul a durat 5 zile și a avut loc... Kudika


8 imagini
Andrei și Cristina Rotaru de la Insula Iubirii: Transformarea lor uimitoare în ultimii zece ani

Andrei și Cristina Rotaru au devenit cunoscuți în lumea televiziunii prin participarea lor în emisiunea „Mireasa” în anul 2014, unde au format un cuplu în... Kudika

Insula Iubirii sezonul 8: Cum arăta Iustina Loghin înainte de operațiile plastice?

Iustina Loghin și Cornel Luchian de la Insula Iubirii

Chiar dacă există o diferență semnificativă de vârstă între ei, concurenții de la Insula Iubirii se înțeleg... Kudika